Hogyan tudnám telepíteni Sony Ericcson W595 telefonomat?
Figyelt kérdés
A telepítő CD eltűnt, hogyan tudnám mégis telepíteni?2011. júl. 19. 16:40
2/11 A kérdező kommentje:
oh, köszi,de itt már jártam. Csak én ehhez nagyon hülye vagyok és nem találok semmit...:'D. Most itt hol van a telepítő link? :O
2011. júl. 19. 16:55
4/11 A kérdező kommentje:
A telefonomat a számítógépre. ugye a telefonomhoz van egy USB, de gép nem érzékeli a telót, mivel nincs telepítve.
2011. júl. 19. 18:21
5/11 anonim válasza:
Ezen az oldalon találtam ezt az információt:
"A telefon szinkronizálása a számítógéppel USB kábelen keresztül:
A W595 termék nem támogatja ezt a funkciót."
7/11 A kérdező kommentje:
Jó, letöltöttem amit írtatok, nem történt semmi. Azt írja ki, hogy dugjam be az USB-t a gépbe, mert nem érzékel semmit. istenem...Sose tudom már a fényképeket feltölteni vagy zenéket letölteni?:OOOO
2011. júl. 19. 20:07
8/11 anonim válasza:
Már az előbb is leírtam:
Ezen az oldalon találtam ezt az információt:
"A telefon szinkronizálása a számítógéppel USB kábelen keresztül:
A W595 termék NEM támogatja ezt a funkciót."
9/11 anonim válasza:
Nekem is w595 van és a PC Companion-al össze tudom kötni a számítógéppel. Egyébként ha win7-ed van még ez sem kell, mert ha a géphez csatlakoztatod a telefont akkor automatikusan települ egy program amivel ugyancsak használható a telefon.
10/11 A kérdező kommentje:
tegnap 21:50
Ez lehetetlen mivel nekem egyszer már sikerült telepítenem CD nélkül,m csak régen volt és már elfelejtettem, hogy hogy csináltam...
2011. júl. 20. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!