Megéri Samsung Wave telefonomat lecserélni egy Sony Ericsson xperia x10 mini pro-ra?
Lehetőleg olyanok írjanak, akik értenek a telefonokhoz, vagy volt már 2 telefonnal tapasztalatuk.
Azok a "jujj, nekem x10 mini pro-m, van imádom, sokkal jobb, cseréld le" válaszok nem érdekelnek...
Igazából mikor a wave-t vettük, akkor gondolkodtam az x10 mini pro-n is, és most lehet, hogy van lehetőségem lecserélni.
Tudom mekkora az x10 mini pro, többször is volt már a kezemben. Tényleg nagyon pici, ki lehet használni rajta rendesen az androidot? [pl. minden program megy rajta, attól még, hogy kisebb a képernyőfelbontás]
Végülis engem nem zavar, hogy ilyen pici, lány vagyok, kicsi a tenyerem :D Csak akkor zavarna, ha a mérete miatt nem lehetne jó programokat letölteni rá.
Meg lehet, hogy hiányozna hd minőségű videofelvétel, bár annyira nem videózok sokat...
Esetleg más androidos telefonok, amiknek legalább 5 megapixeles a kamerájuk, és hd minőségű videót vesznek fel?
Megfogadtam, hogy mostantól nem veszek nagyon drága telefont. [mivel mikor a wave-t vettem, akkor 110 ezer volt] Ezért most a max ár 50-60 ezer ft.
Köszi a válaszokat...
"Tudásra egyforma a két cucc szinte, "
Nemá..
"15.12" A wavenek nincs gombsora.
Ekkora kijelzőn 240x320 (pro)csupa "élvezet"játszani v.filmet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!