Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Annyi a telefonomnak? Tegnap...

Annyi a telefonomnak? Tegnap délután valahogyan a 8 hós kisfiam kezébe került a telefonom s mire észrevettem már a szájában volt s csöpögött a nyáltól.

Figyelt kérdés
Estére se kép, se hang nem volt. lefagyott. Azóta be sem tudom kapcsolni. Van rá esély hogy esetleg kiszárad s megjavul? Vagy mi lehet vele? Segítsetek, ha tudtok. Köszi.
2009. máj. 8. 10:41
 1/6 anonim válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy a siemensem beesett az akváriumba, azt hittem vége. Szétszedtem vártam egy napot míg száradt, összeraktam kipróbáltam semmi baja, azóta is működik tökéletesen, pedig volt annak már 1-2 éve.

Egy próbát megér.

2009. máj. 8. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Adtál egy kis reményt... Azért bánt, mert az összes telefonszám a telefonra volt mentve, nem a sim-re. :((((
2009. máj. 8. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer beleejtettem a telefonomat a levesbe :D de mindegy, mert én már ezerszer leejtettem vagy ejtettem bele vízbe vagy stb.

Szedd szét a telefont, és töröld szárazra és tedd ki valahová száradni. Én papírtörlőre szoktam rakni az ablakba, ahol a nap is rásüt kicsit (nehogy elfújja a szél).

2 napot lehet várni kell, aztán szépen összerakod és megnézed bekapcsol-e. Ha már biztosan nem nedves akkor töltőre is teheted "hátha az bekapcsolja".

A sim kártyát és az akksi érintkező pontjait jól meg kell törölni. És belül is szárazra kell törölni.

Ha így sem működik majd akkor be kell vinni szervízbe lehet ők ki tudják tisztítani vagy van rá valami spray is, nem biztos hogy újat kell venni.

Ja és még van rá remény, hogy nem veszett el a telefonkönyv.

Szépen szedd szét és töröld meg és szárítgasd még pár napot, aztán meglátod mi lesz.

2009. máj. 8. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, megpróbálom amit írtál.
2009. máj. 8. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én rosszabbul jártam, a WC-be ejtettem ...

Ahogy írták , törölgesd meg és hagyd teljesen kiszáradni.. csak ne próbáld meg bekapcsolni mert akkor kiüti a kütyüket benne.. nekem kb 4 nap után újra működött...de most kb 1 év után tropára ment.

Apu olajba ejtette az övé is működött kb 1-1,5 évig, de sajnos utána megadta magát az is.. :(

2009. máj. 8. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vízbe esik azonnal kikapcsol megelőzendő, h tönkremenjen egy szép kis rövidre zárástól. A lehető legrosszabb amit csinálni lehet ilyenkor az ha visszakapcsolod. Ki kell szárítani ( napsütés, hajszárító) és ha teljesne kiszáradt lehet visszakapcsolni.
2009. máj. 8. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!