Galaxy Axe-m van és az akksi nem bírja egy napig se mi lehet a gond?
Igen-igen, alap androidos hiba, hogy gyengus az aksi.
Azt megcsinálhatod viszont, hogy leszeded marketről az advanced task killer programot, beállítod, hogy kill tasks when screen is off, és az auto kill levelt crazy-re teszed és e mellé leszeded a dr.battery savert azt is beállítgatod és leszeded a toggle 2g programot amivel 3g és 2g között tudsz váltani(nekem mindig 2g-n van mert nem szoktam mobilnetezni) akkor simán elmegy szerintem 1,5-2 napot töltés nélkül.Ha majd egy kicsit jobban benne leszel a témában, főzött romot és custom kernelt is rakhatsz a telóra, az is segíteni szokott.Én x10-emen most egy MIUI rom van custom kernellel illetve megcsináltam a fent említett dolgokat és így simán kibír 2-3, talán 4 napot is töltés nélkül pedig nyúzom ám rendesen.
(Bocs a kisregényért :D)
Ja tök szánalmas, ÚRISTEN 3 program????És még be is kell állítani???!?!?!
Hát ez legalább 5 percet el fog venni az életedből...
Pedig hidd csak el, szakavatott kézben simán megvan 5 perc alatt az egész.Amúgy látom sok mindent nem tudsz az android rendszerről, ahogy én sem a symbianról, csak én nem offolom szét az oldalt ilyen hülyeségekkel, ahogy te tetted.
Biztos valahol megvan az ilyesfajta alaptalan ócsárlásnak is a helye, kérlek oda írd a véleményeidet.
Köszönöm
Befejeztem veled.
Google a barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!