Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki segítene? Flash gond...

Valaki segítene? Flash gond Samsung Galaxy 551-el másnál is? :S

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne, hogy nem tudom feltenni a Flash Player-t az Androidos Galaxy 551-re.

Másnak is volt ilyen gondja vele, vagy csak én vagyok hozzá alacsony szinten?

Ez az első Androidos telóm, nem nagy kunszt, mindent feltesz gyorsban, nem akad gondja semmivel csak a flash playerrel. Akárhonnan akarom megynyitni mindenhol ugyanazt írja ki.

"Not found! The requested item could not be found."

Vagyis nem találja, de vajon miért nem?

Valaki valami ötlet? :/

2011. jan. 14. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Android 2.2-től támogatott a flash, milyen van rajta? (beállítások/telefon névjegye)
2011. jan. 14. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Android 2.2-es van rajta, Froyo

Ezért nem értem, de akkor is max hibát kéne kiírnia vagy, hogy nem támogatott, nem az hogy nem találja. :S

2011. jan. 14. 20:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Most utánanéztem bővebben ennek a flashnek és azt írták az Adobe oldalán is, hogy nem mindegyik android támogatja, minimum 550 Mhz-s proci kell neki, viszont ennek 667-es...

Még ez sem lehet a gond. :/

2011. jan. 14. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
hiába van benne 667-es proci, szerintem kifeküdne tőle. vannak olyan flash-tartalmak, amik az 1ghz-eseket is kiakasztják.
2011. jan. 14. 23:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Ami igaz az igaz, az ajánlott már 800Mhz.

Pedig szerettem volna videókat meg neten filmet nézni, de csak a Youtube marad, azon érdekes módon lejátszik mindent szó nélkül. :D

2011. jan. 15. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!