Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt ajánlotok?

Milyen mobilt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nincs sok kikötés, mivel PDA mellé kellene. Ami az elvárás, hogy jó fotókat csináljon, jó hangzása legyen, és lehetőleg fekete színű, bár ez nem annyira lényeges. Ja és az ára max. 50ezer legyen.

Eddig a Nokia 6600 slide-ot és az N73-at néztem, ezekről mi a véleményetek? Más márka is szóba jöhet.

2009. máj. 7. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Az N73 szerintem tökéletes. Nekem N70 van, haverom vett nem rég N73-at, úgyhogy azzal is babráltam már. Meg nem is sok a különbség a kettő között, N73-nak jobb oprendszere van meg jobb kamerája (nagyobb felbontás + autofókusz). Jó fotókat csinál, az biztos. A hangzása pedig olyan mint az N70-é, ami nekem van, azzal sincs semmi gond, vegyél Music Editiont, egy olyantól amúgy is elvárja az ember h jól szóljon. Fülhallgatóval nagyon tisztán szól a zene, és maga a füles is nagyon jó minőségű. Mellesleg a Music Edition fekete színű:P

A 6600 slide-ot nem ismerem, van valami köze a sima 6600-hoz? Gondolom nincs..

2009. máj. 8. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a megerősítést, nagy valószínűséggel az lesz, de előtte azért szeretném kézbevenni, és "megnyomkodni" egy kicsit. Sajnos a baráti körben senkinek nincs ilyen típusu készüléke, úgyhogy maradnak az áruházak, hátha.

6600 slidenak tényleg nincs semmi köze a régi 6600hoz.

A régihez nekem is volt szerencsém.

2009. máj. 9. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
6600 slideot semmiképp mert nem symbianos, én most váltottam 6600-ról N78ra és minden benne van ami kell (55k) -> GPS, Wifi, legujjabb symbian stb.. :) Szal én ezt ajánlom. Ráadásul fekete színű és tűrhető képeket is készít :D
2009. máj. 9. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!