Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia n9 vagy iphone 4?

Nokia n9 vagy iphone 4?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 14:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

,,Egyértelműen az N9. Itt olyanok véleményére hallgass, akik nem megrögzött fanok. A 4S versenyképes a Nokiával, de a sima 4 nem. Az N9 nem egy dologban oda-vissza veri az iPhone 4-et. Mellesleg a Nokiában sincs rádió, de pl. a kamerája sokkal jobb. A 4 kamerája egy röhej, és nem is az 5 MP-vel van a nagy baj, hanem a nulla beállítási lehetőségről és a szimpla LED-ről. Továbbá a MeeGo is egy nagyon jó rendszer. Egy minden téren egyedi készülék, amire hamarosan érkeznek az applikációk, ugyanis a legtöbb Symbian alkalmazás átírásra kerül szép sorjában.,,

Itt te vagy elvakult fan , ha nem tudnád már a nokia a Windows Phonek re koncentrál , kijött 1 telefonra a Meego, őszintén , gondold át tényleg fejleszteni fogják? jah és a nokia már lassan 1 felsőkategóriás telefonnal sem tud versenyezni.... röhejesen túlvannak árazva , és a tudásuk , hát nagyonalul van . (lehet h az Iphone 4 /4s drága , de a piacon a legjobb telefonokról beszélünk , szóval megtehetik)

2011. nov. 10. 22:10
 12/20 anonim válasza:
Szerintem Iphone mert a Nokia alkalmazások terén nagyon gyér.
2011. nov. 12. 12:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem gyér egyáltalán!Nem attól jó egy telefon,mert tele van pakolva alkalmazással vagy úgymond értelmetlen alkalmazásokkal,mert az Androidra van bőven a kisgyerekeknek!Min. 10000 alkalmazás van minden rendszerre,nem elég?!
2011. nov. 13. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Simán elég, nem kell a sok szemét közt kutakodni.
2011. nov. 13. 17:41
 15/20 anonim ***** válasza:
egyértelműen az iPhone... szerintem nem is lehet összehasonlítani. A nokia már önmagában a közelébe sem ér az apple-nek vagy az androidnak szóval itt bukta el.
2011. nov. 16. 15:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Én ma kipróbáltam az N9-et a Media Martkban, és szerintem a LEGJOBB mobil! Tuti, hogy N9 lesz a következő mobilom!
2011. dec. 11. 23:08
 17/20 hegyalj11 válasza:
Hello. Nekem N9-esem van, a sogoromnak iphone 4s. A Nokia veri az iphonet. Nem tudom miert kell annyira isteniteni azt a szart... :D
2012. márc. 7. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:
és utolsó , miben is veri? élesebb kijelző - iPhone , gyorsabb - iPhone , alkalmazások - iPhone , most akkor miben is jobb? az n9 egy középkapetgóriás telefon a 4 pedig egy felsőkategóriás...
2012. márc. 10. 11:22
 19/20 anonim ***** válasza:
összes tesztben a 4S a LEGgyorsabb telefon, jobb a market, illetve amit előttem felsoroltak. Nokiában most a Lumia 800 ami csúcskategóriás, N9-ről ezt nem mondanám el.
2012. márc. 10. 16:58
 20/20 Mongi válasza:

Vagy beszéljenek a tények, és adatok.

[link]

2012. márc. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!