Miért nem tudom letölteni x peria x8-ra?
Figyelt kérdés
Na arról van szó hogy x periámon van egy olyan hogy android market. Beírtam oda hogy froggy jump tom cat 2 talking ben the dog de nem találja meg. Pedig van egy barátnőm, akinek szintén van androidos telefonja és őneki meg sikerült onnan letölteni ezeket. Ez mirét van? Mit csináljak hogy megszerezzem ezeket a játékokat??? (csak normális kérdéseket kérek) :DD2011. nov. 5. 18:03
1/4 anonim válasza:
WiFi szabad elérhetőség van? Gmail fiók van?
Enélkül nem megy...
Egyébként a barátnőd androidos telefonjáról leszedheted és átrakhatod a tiedre..
2/4 A kérdező kommentje:
Ahha van wifi. és köcce. de azért még kérék válszokat :D
2011. nov. 5. 18:12
3/4 anonim válasza:
froggy jump tom cat 2 talking ben the dog
Ezt így írtad be ahogy itt szerepel? Vagy egyenként írtad be, csak valahogy itt nem sikerült megtalálnod a vesszőt?
Amennyiben az első lehetőség áll fenn, akkor nem is csoda. Írd be külön őket. Akkor menni fog. Ha meg külön írtad be őket és úgy sincs akkor szerintem ez egy szép rejtély marad.
4/4 A kérdező kommentje:
nem vok olyan hülye hogy egybe írjam... amm nem tom miért nem tette ki ott veszőt pedig én ugy emlékszem kitettem XDDD
2011. nov. 8. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!