Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan lehet Skypeot vagy...

Honnan lehet Skypeot vagy msn-t letölteni samsung galaxy acere?

Figyelt kérdés
Honnan lehet skypot vagy msn-t letölteni samsung galaxy acere?? már próbáltam de eddig nem jártam sikerrel hallottam egy olnyanról hogy "fring" de gőzömsincs róla hogy kell használni :/ Nemtudtok olyan helyet honnan leleht tőlteni vagy a skypeot vagy az msn-t
2011. nov. 5. 12:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Kell, hogy legyen net vagy nyílt vifi hálózat amire rátudsz csatlakozni. Van a telefonodon egy olyan, hogy market, oda bejelentkezel (ehez egy gmail cím kell) ha megvan már töltheted is le dolgokat persze ehez is net kell.

Itt is kitudod választani amit akarsz csak akkor a telón és a gépen is be kell jelentkezned ugyan azzal a gmail címmel.

[link]

2011. nov. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!