Mennyire éri meg HTC Wildfire S-et venni?
Én úgy gondolom, nem csupán minőségileg tartják kevésnek a Samsung modelleket. Nem, bizony nem azért írom a következőt, mert HTC-m van, hoppá!
Rengeteg hátránya van a Galaxy S-nek. Most csak egyet emelnék ki, ami 2011-ben óriási fekete pontot jelent 2 szempontból is. Nincs vaku. Ne mááááár!!!
Minőségileg.. ha vasból lenne, akkor meg télen az lenne a baj, hogy túl hideg, s nem 1 jégkockát akarok télen magamnál hordani. Tudok csinálni én is olyat.. Ezért még mindig 1 pont a műanyagnak. Nyáron felmelegedik a vas stb.. hát, nem kell, hogy mondjam.. Szerintem jobbak a műanyag borítású készülékek. Ölni nem fogom a telefont, így nem is kell rá komolyabb borítás szerintem, bár ember függő.
Ha meg valakinek vaku-s telefon kell, akkor ott a Nexus S, s még olcsóbb is. De ha akkor valaki vett 1 csúcskategóriás TELEFONT, akkor nem fényképezésre vették. De ha nincs rajta vaku, attól hardverileg nem lesz rosszabb. Igaz, elvárás, de akkor is érthető, lehet elfelejtették, de akkor is nagyot aratott, s nem vettek mást nagyon, vagyis akinek akkoriban volt rá pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!