Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent pontosan? (Bővebben...

Mit jelent pontosan? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdezni,hogy a sony ericsson xperia x8 esetében,mit jelent az,hogy 1.6-os Android rendszer?Mármint hogy írják sok helyen hogy az nem nagy szám,hogy a 2.1-es jobb..Tehát,hogy ez a telefon működését valahogy befolyásolja??

Köszönöm szépen előre is,és elnézést,ha esetleg hülyének tűnik a kérdésem,de én ezekben zöldfülű vagyok.:))

2011. nov. 3. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

az hogy 1.6-os,az a rendszer "azonosító" száma.Az 1.6-osnál frissebb a 2.1-es,de a mai legfrissebb a 2.3.5-ös android,de már jön a 4.0-ás is.

És igen,befolyásolja a működést,mert az újabb rendszereken kivannak javítva azok a kis hibák,és minden frissítésnél ez van.Másrészt,a rendszer sebességét is negatívan befolyásolja.Úgyhogy szerintem érdemes lenne frissíteni,de az Xperia X-sorozatánál(X8,X10 X10 mini és az X10 mini pro)-nál a 2.1 a vége,azon túl nem lehet frissíteni.

2011. nov. 3. 17:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És ha most venne bárki x8-at az már 2.1-es vagy ugyanúgy 1.6-os??
2011. nov. 3. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!