Ha az Xperia X8-amra 2.3 rendszert szeretnék?
Figyelt kérdés
Akkor elveszik a garancia?,mert olvastam már olyat is h igen és olyat is h nem!Valaki olyan aki már próbálta és konkrétan tudja az melyiket ajánlja ?És linket is szeretnék ha van !?2011. nov. 2. 20:09
1/9 anonim válasza:
Szoftveres módosítást végzel. Az meg garanciavesztéssel jár. De mivel a gyári állapot visszaállítható ezért végülis mégse veszik el a garancia.
És ha beírod a google-ba, hogy "x8 android 2.3" akkor az első találat ez:
Romok, telepítési leírással együtt.
2/9 anonim válasza:
Ha már cseréled az egészet, akkor igen, elveszik, de vissza lehet tenni rá a gyárit. Cyanogenmod-ot ajánlom. A CM7 már 2.3-as droid, és elég jó. Csak az alap Sony kezelőfelületet veszted el, ha jól tudom, de ezt minden romnál.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor bátran rátehetem és marad a garancia ha vissza teszem a gyári szoftvert, hogy tudom vissza tenni rá a gyári szoftvert?Esetleg valami kipróbált leírást kaphatnék?
2011. nov. 3. 06:11
4/9 anonim válasza:
Feltelepíted a gépedre a SEUS-t (sony ericsson update service) és kiválasztod a javítás opciót. Ez vissza fogja állítani a gyári 2.1-es szoftvert.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, majd próbálkozok!
2011. nov. 4. 08:40
6/9 anonim válasza:
az X8-ra nem lehet 2.3-mat rakni,mert csak a 2.1 van rá optimalizálva.Vagy rá lehet tenni,valami nyers androidot,de az nagyon fapados,alap androidot,és ott ne számíts telepített youtube,facebook,vagy android market kliensre.És elveszik a sony kezelőfelülete.Szerintem nem éri meg.
7/9 anonim válasza:
A se-s kezelőfelület tűnik el, igen, de ott a többi launcher, amik nem rosszak. főzött romot is lehet optimalizálni x8-ra, mivel vannak rá. Amúgy meg a google appjai ottvannak a legtöbb főzött romban, max van amelyiket utólag kell telepíteni. Ezért lehet, hogy ez miatt szidod ennyire.
8/9 anonim válasza:
"az X8-ra nem lehet 2.3-mat rakni,mert csak a 2.1 van rá optimalizálva."
Az xda-n doixanh és a többiek ezek szerint csak a töküket vakarják...
A gingerdx 2.3 szvsz jobban van optimalizákva, mint a gyári 2.1
9/9 A kérdező kommentje:
Már feltettem egyet, előtte kipróbáltam szinte mindet és a legtöbb jól és tökéletesen fut a telefonomon sőt rengeteg extra funkcióval lát el és mellesleg sokkal jobban néz ki és kezelhetőbb mint az eredeti nem beszélve a gyorsaságról!A különböző alkalmazásokhoz pedig ott a market vagy az internet, bármit rá lehet tenni utólag és max 3 percet vesz el az életemből ha valami pluszt rá akarok tenni és sokkal több minden fut rajta ami előtte nem ment!
2011. nov. 13. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!