Firmware segítség mini-re?
Sziasztok!
Problémám az lenne, hogy feltelepítettem a "Kies" programot a gépemre, ott kiírta, hogy új frissítés van rámentem stb és a telefonom ilyet ír ki: Android system recovery
Android system recovery
-reeboot system now
-apply update from sdcard
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-test rendben fota[FS]
Mire menjek mit csináljak?

Oké, tételezzük fel, hogy 2.3.
Itt egy oldal, itt le van írva, hogy miként kell csinálni:
Ha most csinálod először kicsit kaotikusnak tűnhet, de ha túl vagy rajta akkor már rutinos leszel és legközelebb simán megcsinálod.
Le kell tölteni a romot és az odin-t. romot kicsomagolod a rar-ból, kiválogatod a file-okat az odin-ban ahogy az oldalon le van írva, bekapcsolod a telefont download mode-ba, rádugod az usb kábelre aztán feltöltöd rá az új romot. Ha szerencséd lesz elindul.

Telefont nem tiltják, ha szolgáltatós rom volt rajta, akkor a szolgáltató specialitásai elvesznek (pl. bejelentkezéskor animáció). Átmenetileg most jó lesz így, hogy tudd használni. Ha elindul, akkor elkezdhetsz keresgélni gyári t-s rom után a neten. Ha találsz, akkor már tudni fogod hogy kell felpakolni. Jobb ha hozzászoksz, én a saját galaxy 3-at havi szinten frissíthetem.
Majd írd meg, hogy sikerrel jártál-e.
Szia!
Köszönöm szépen működik, életet mentettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!