Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800XM mi a véleményetek...

Nokia 5800XM mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A nokia új érintőképernyős telojáról írnátok valami véleményt akinek van ilyen teloja?
2009. máj. 6. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
szerinten jo, jol szól, szép kép, meg a kedvencem a wifi is remekül müködik . kamera nem csinál tul szép képet, ha tudod probáld ki vásárlás elött nehogy meglepödj. multi touch azért hiányzik belöle a gépelésnél. még mit irjak még? érdekel még valami küldj mailt
2009. máj. 6. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
1. vagyok, bocsi kicsit sok 'még' lett
2009. máj. 6. 17:43
 3/3 anonim válasza:
én nemrég vettem egyet. megvagyok vele elégedve, nekem zenehallgatásra kellett elsősorban arra pedig tökéletes. képminősége elfogadható, szerintem elég a a 3.2mpixel, igaz én nem profi fotózásra használom:). képernyője teljesen jó, akkumulátor is jól bírja, annak ellenére, hogy elég sokat van használva. ami érintőceruza van hozzá, na az nem az igazi, de tűrhető, viszont adnak hozzá pengetőt is na és persze az ujj mindig kéznél van. Összességében megvagyok vele elégedve.
2009. máj. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!