Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiet vegyem? Nokia 5800xm?...

Melyiet vegyem? Nokia 5800xm? Nokia N8? Nokia C6?

Figyelt kérdés
Melyiket vegyem mitől jobb 1ik a másiknál
2010. júl. 29. 20:00
 1/4 A kérdező kommentje:

5800xm> c6 >x6 idő közbe rájöttem XD

amugy szerintetek aug-szept közt leeshetnek a telok árai? szal c6 x6 60e elá?

2010. júl. 29. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 5800 van és imádom és bátran merem ajánlani.

A wifit nagyon gyorsan megtalálja, a gps útvonal beálítás másodpercekbe telik és nagyon sok zenét tudok rajta tárokni, és ami meglepett hogy a kamerája nagyon jó képet csinál.

ezt pl. vele csináltam: [link]

remélem segítettem. :)

2010. júl. 29. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
kül én is 5800 at akarok csak irják hogy igyszar a kamera megy ugy lasssu etc de a kép alapján egész jo a camja...
2010. júl. 29. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is 5800-m van , és sztem is nagyon jó kis telefon , tud mindent ami kellhet , van benne virtuális qwerty is.Persze majd jönnek így írogatják hogy kiment a divaból , meg sz4r a kamerája stb.. Aki kamera miatt vesz telefont meg is érdemli , arra bőven elég a kamerája hogy lefényképezz vele mondjuk egy jó kocsit vagy egy szép tályat.

Én csak ajánlani tudom az 5800-át.

2010. júl. 30. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!