Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor jön a WP8? Az is ilyen...

Mikor jön a WP8? Az is ilyen csempés rondaság lesz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudok wp8-ról, a WP7 sem végleges még, jönnek ki az új verziók. Te a windows 8-al kevered, az is ilyen "csempés rondaság"
2011. okt. 31. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

2012 Március 29.-én fog kijönni. Keleti part szerinti idő szerint 13:35-kor.

Itt a Gyakorikérdések.hu-n az emberek egy jelentős része az MS mobil platform részlegén dolgozik, a másik rész pedig az Apple és Android fejlesztési osztályokon, így természetesen naprakész információkkal rendelkezünk. Fordulj nyugodtan bizalommal hozzánk!

2011. okt. 31. 21:57
 3/5 blex ***** válasza:

az apollo nevű frissítést szokták wp8-nak hívni, de ez nincs megerősítve.

az apollo pedig jövő nyáron, vagy év végén fog kijönni.

és természetesen az is ilyen "csempés rondaság" lesz...

a másodiknak meg nem tudom mi a problémája, nem tudom, mi a franc a gond a kérdéssel.

2011. okt. 31. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Tévedés már Balmer ideszólt, hogy Apolló helyett Gemini lesz. És az egész project eltolódik kb 3 hónappal.
2011. okt. 31. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Holnap, és a Te kedvedért még csempésebb lesz:-)
2011. nov. 1. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!