Android 2.3ról visszaállítás 2.1-re x8-on, hogyan?
Felraktam az android 2.3-at innen: [link]
( a 2.-ik ROM-ot raktam fel)
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám visszarakni az előzőt ?( a 2.1-es frissítést)
flashtool-al
megkeresed XDA fórumán a generic 2.1-es X8 romot (ami ftf formátumú)
beszúrok neked egy leírást, X10-hez írtam annó de az összes SE ugyan az romolás szempontjából
XDA-ra felpattansz és megkeresed a flashtool-t illetve egy generic romot ami ftf formátumban van..
1. flashtool kicsomagol
2. ftf formátumú romot a firmware mappába másolod
3. kiveszed az akkut a telóból
4. flashtoolban a flash-re kattintasz és kiválasztod a generic rom*-ot a listából majd oké, flash vagy akármi gomb hogy elkezdje
5. elkezd egy animáció villogni, most bedugod a telefonba az usb kábelt, de akku nincs még benne. nyomod a vissza gombot és beteszed az akkut
ilyenkor egy spéci driver kell neki, ha nincs fenn a pc companion akkor ezt fel kellene tenni mert többek között az rakja ezt fel
6.nyomod még egy kicsit a visszát, majd elengedheted mikor elkezdi a flashelést, ez kb 5 perc.. ha megszakad nem kell parázni kezded előről másik usb portba dugva, ne előlapi hanem alaplapi legyen.. ha folyton megszakad másik gépet is keresel
flashtool-t is XDA-n találod meg
Ha már a seria.hu:
Ott van a linked elején ez:
ezt a két dolgot ezzel a leírással: [link]
Regisztrálni kell, hogy lásd az oldalt.
Ezt kell letöltened:
X8 2.1.1.C.0.0._un : *****
A képes leíráshoz meg regisztrálj.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!