ŁoŁ kérdése:
Mi lehet vele? (xperia x8) (lent)
Figyelt kérdés
Néhány napja, wifiztem és egyszer csak lefagyott a böngésző és vele együtt az egész teló.., és bezárásra kényszerítettem, mert ugye kidobta azt az ablakot, és azóta lassú a telóm használat közben 5 percenként lefagy és a bekapcsolás már nem 1 hanem 2-3 percet vesz igénybe. Mi lehet vele?2011. okt. 31. 15:29
1/5 anonim válasza:
frissitsd le a szoftveret a gepeddel. toltsd le a sony ericsson update service-t, telepitsd majd kovesd az utasitasokat
2/5 anonim válasza:
Beállitás - Alkalmazások - Alkalmazáskezelés - itt válaszd a rendezés méret szerint, majd nyomj az alkalmazásokra és töröld a Gyorsitotárat.
Ezzel a megtelt memoriát szabaditod fel.
3/5 Geri7 válasza:
én vissza vittem a t-mobilehoz és újratelepítették
4/5 A kérdező kommentje:
Geri7 ingyen megcsinálták? (:
2011. okt. 31. 20:21
5/5 anonim válasza:
Pc companionnal 5 perc megcsinálni, töltsd le dugd rá a telót az usb-re és kövesd a szoftverfrissítési utasításokat.
Válaszd a javítást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!