Valaki ajánlana pár mobilkészüléket?
Szia! Szerintem Nokiát vegyél, nekem Nokia E71 van, nagyon szeretem, igaz nem csúsztathatós, de nagyon jól néz ki.
1. a sony ericsson nagyon jó telefon főleg a w300i.. nekem ilyen volt de elattuk 10.000 ft-ért. és most az
LG Shine KE970-t néztem ki magamnak.. sokat tud. igaz rádió nincs benne de nekem nem is kell és nem is drága. a tmobilnál 27.980 asszem...nah pá
Üdv!
Nekem rengeteg telefonom volt már(kb50) hol jobbak hol kevésbé,de én a nokia-t v samsung-ot ajánlom. Miért is? A okia megbízható márka a telefonok gyorsak. Ha zene akkor nokia XM bármelyik megfelel nekem 5700 volt és 10pontot adok neki a symbian op rendszer miatt sokat tud,a hangja pedig gyönyörű és hangos! Most már 20-25 ért lehet találni egész szépeket(új 40E). Samsung pedig nagyon strapabíró nem fagy le soha,az aksi jó mindegyik samsung-nál! gyönyörű fényképeket csinálnak főleg az ujjak. Nekem D600-am volt és remek kis készülék volt. SonyE-t nem ajánlom a joystick-ja miatt. Mivel lány vagy a Samsung D900i is szóba jöhet(van belőle rózsaszín is:) és nem is drága újonnan 30-35 függetlenül. Remélem tudtam segíteni :) végül itt 1 link ahol kedvedre keresgélhetsz: [link]
szerintem a samsung telefonok nagyon rosszak, dehát ízlések és pofonok.. nekem volt és nagyot csalódtam, az aksija nem bírta sokáig néha magától kikapcsolt és telefonálásnál se lehetett a hangokat hallani. kicserélték és a másikkal isa ugyan ez volt..
viszont én is lány vagyok és a sony ericcsonokba még sose csalódtam. és abba is van olyan, ami nem joysticos. most LGm van, de ha visszacsinálhatnám inkább venném meg a sonyt drágábban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!