Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE Xperia Mini vagy HTC...

SE Xperia Mini vagy HTC Wildfire S? (lent még van)

Figyelt kérdés
igazából netezésre kéne jobban a wifi az nem kérdés de a kamera is érdekel a videó annyira nem de a fótója az legyen azért valami fotónál kéne vaku is meg a kinézet is számít. :)
2011. okt. 24. 15:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

@13:39

Ha veszel egy ARMv6-os telefont most, 2 hónap múlva földhöz akarod majd vágni. 2 év alatt meg semmi nem romlik el, ha nem ejted bele a wcbe, van otthon egy 6 és egy 4 éves SE-om, hibátlanok.

Én 11 hónapja vettem Bladet, akkor még nem tudtam, mi a különbség a procik között, és hiába nincs semmi baja, mégis keresem az utódját, a proci miatt.

Persze aki annyira nem ért hozzá, mint te, annak tökmindegy, milyen hardver van egy telefonban, de annak kár is ennyi pénzt kidobni az ablakon, annak egy One Touch is elég 3 évre.

2011. okt. 28. 14:01
 22/25 anonim ***** válasza:

ma 14:01

Már bocsi, de mi alapján mondod te azt, hogy annyira nem értek hozzá? Mégis ki a fr@nc vagy te? Attól, hogy én nem vagyok nagyravágyó és elvakult, és beérem egy 400 vagy 600 MHz-es procival, még nincs jogod beszólni. Nagy dolog egy-két másodperccel többet várni, amíg megnyitom a zenetárat vagy akármit. Jó, hogy bele nem halsz, hogy a Blade-ed sebessége nem ér fel a legnagyobbakéval. Nekem a mobil nem játékra van, nem vagyok gyerek. Tudja amit kell (GPS, wi-fi, jó kamera...), éspedig ezekben nem érezni különösebb lassulást. Képzeld, van egy 1GHz-es procival működő HTC-m, akkor most az 5800-amat falhoz kéne vágni, csakmert egy-két másodperccel tovább várattat bizonyos funkcióknál? Kérem ez nem így működik. A telefon attól nem butább, csak valamivel lassabb. Mindazt tudja, mint a sok mai "nagyágyúl" (ami persze sz@rt sem ér egyik se), egyszerűen csak lassabb, és ugye éppen ezért már szerinted semmit sem ért. Nőlj fel, gondolkodj egy kicsit felnőtt ésszel!

2011. okt. 28. 18:29
 23/25 anonim ***** válasza:

@18:29

Ezzel csak még inkább alátámasztottad, hogy nem értesz hozzá. Egy nem a frekvencián van a hangsúly, hanem az utasításkészleten. Az ARMv6-os procik nem tudnak hardveresen videót dekódolni, éppen ezért böngészés közben hamar elérik a korlátaikat. Éppen ezért fényévekkel jobb egy 800 MHz-es ARMv7 proci, mint akár egy 1 GHz-es 7227.

És képzeld, én se játszok.

2011. okt. 28. 18:38
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát amire nekem szükségem volt, azt a jó öreg Nokiámmal is megnéztem a neten, és nem is volt vészesen lassú. Hogy őszinte legyek, én alap dolgokra használom a wi-fi-t, ahol még a Desire sem mutat lényeges előrelépést az 5800-al szemben, pedig ég és föld a két processzor. A videók egy másik dolog, nem tesztelgettem, dehát arra meg ott a PC, hogy komolyabb dolgokat elvégezzek...
2011. okt. 28. 20:45
 25/25 anonim ***** válasza:

"Már bocsi, de mi alapján mondod te azt, hogy annyira nem értek hozzá? Mégis ki a fr@nc vagy te?"

Nem nekem szólt a kérdés, de a válaszaid alapján egyértelmű...

"Attól, hogy én nem vagyok nagyravágyó és elvakult, és beérem egy 400 vagy 600 MHz-es procival, még nincs jogod beszólni."

Nincs, de itt nem az a lényeg, hogy te mivel éred be, hanem az, hogy a kérdező mivel. Attól, hogy még neked elég a 600mhz-es armv6 proci, amivel még egy flash videót se lehet lejátszani, még egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező is beéri azzal, főleg, hogy az xperia mini "személyében" egy armv7 proci áll rendelkezésre, valamivel olcsóbban is mint egy wildfire s.

"Képzeld, van egy 1GHz-es procival működő HTC-m"

Előtte még azt írtad, hogy nem vagy htc-s...

"Hát amire nekem szükségem volt, azt a jó öreg Nokiámmal is megnéztem a neten, és nem is volt vészesen lassú. "

Itt nem az a kérdés, hogy neked mi az elég, ezt majd a kérdező eldönti.

De az tény még akkor is, ha neked herótód van az SE névtől, az új xperia mini sokkal jobb, mint a htc wildfire s.

" A videók egy másik dolog, nem tesztelgettem, dehát arra meg ott a PC, hogy komolyabb dolgokat elvégezzek..."

Most ezt magyarázd el, mert fogalmam sincs mit értesz ez alatt?

"Nőlj fel, gondolkodj egy kicsit felnőtt ésszel!"

Hát aki felnőtt ésszel gondolkodik az nem a gyengébb telót fogja valamivel drágábban megvenni...

2011. okt. 29. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!