Sony Ericsson Xperia Mini Pro vagy HTC Wildfire S?
Defy-t vagy Nexus S-t
A Mini Pro csaj telefon, a WS meg gyenge. A Defyt simán megkapod a mini pro árából, a Nexus S-t meg majdnem.
Az elsőhöz:Látom nagyon kiemelted amiben picit gyengébb az xperia...
Akkor kell e neked armv7 proci, hd videófelvétel, flash támogatás stb.
Ha nem vedd a htc-t, mert 0.2 collal nagyobb és vékonyabb.
A válasz írója 97%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:38
HTC javára: picivel jobb akku, jobb bluetooth, sokkal gyorsabb 3G (HSDPA/HSUPA)
én sem értem miért ez a mini pro mánia. az a kis kijelző nem alkalmas arra, h azon bogarássz. olyan mint egy gyerektelefon.
inkább valami nagyobb, full érintős teló. a defyt én is ajánlom, nekem az van, és nagyon elégedett vagyok vele.
"én sem értem miért ez a mini pro mánia. az a kis kijelző nem alkalmas arra, h azon bogarássz. olyan mint egy gyerektelefon."
Miért a wildfire s 0.2 hüvelykkel nagyobb kijelzője már jó?
Szerintem te még nem láttad az új mini pro-t vagy a régi x10 mini proval kevered.
Ha annyira sz@r, miért kapott mindkét új xperia mini a mobilarena tesztjein különösen ajánlott minősítést?
Ha egyszer használod rájössz, hogy jó az a 3 hüvelyk, nagyon jó lett a kezelőfelület.
Ismerős galaxy minit váltott erre és egyáltalán nem gond szerinte a 0.2-vel kisebb kijelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!