Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia Mini Pro...

Sony Ericsson Xperia Mini Pro vagy HTC Wildfire S?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? 18/F
2011. okt. 10. 13:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hááát ez a kettő annyira egy kategória, hogy nagyon egy kategória XD Én a gyártó miatt a HTC-t vinném, volt a kezemben és kellemes kis gép. A picivel nagyobb kijelző miatt is őt választanám. Márrészt kérdezem én: kell neked egy 2 centiméter vastag minitégla? Ezenkívül a qwerty-re szükséged van? Már nem nagy divat a mai világban a gombok halmaza...
2011. okt. 10. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:

Defy-t vagy Nexus S-t

A Mini Pro csaj telefon, a WS meg gyenge. A Defyt simán megkapod a mini pro árából, a Nexus S-t meg majdnem.

2011. okt. 10. 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Esetleg sima xperia mini?
2011. okt. 10. 17:32
 4/15 anonim ***** válasza:

Az elsőhöz:Látom nagyon kiemelted amiben picit gyengébb az xperia...

Akkor kell e neked armv7 proci, hd videófelvétel, flash támogatás stb.

Ha nem vedd a htc-t, mert 0.2 collal nagyobb és vékonyabb.

2011. okt. 10. 17:38
 5/15 anonim ***** válasza:
ez közül szerintem Xperia!
2011. okt. 10. 19:49
 6/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 97%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:38

HTC javára: picivel jobb akku, jobb bluetooth, sokkal gyorsabb 3G (HSDPA/HSUPA)

2011. okt. 10. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:

én sem értem miért ez a mini pro mánia. az a kis kijelző nem alkalmas arra, h azon bogarássz. olyan mint egy gyerektelefon.

inkább valami nagyobb, full érintős teló. a defyt én is ajánlom, nekem az van, és nagyon elégedett vagyok vele.

2011. okt. 11. 11:03
 8/15 anonim ***** válasza:

"én sem értem miért ez a mini pro mánia. az a kis kijelző nem alkalmas arra, h azon bogarássz. olyan mint egy gyerektelefon."

Miért a wildfire s 0.2 hüvelykkel nagyobb kijelzője már jó?

Szerintem te még nem láttad az új mini pro-t vagy a régi x10 mini proval kevered.

Ha annyira sz@r, miért kapott mindkét új xperia mini a mobilarena tesztjein különösen ajánlott minősítést?

2011. okt. 12. 01:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Ti állandóan a Mobilarenával jöttök? Oké, jó teszteket csinálnak, de ha álmaid telefonjáról azt írják, hogy papírzacskó, akkor te is azt fogod mondani róla? És igen, nem nagy különbség a 0,2 col, de véleményem szerint a 3,2 az a holtpont, ami alatt már nem nagyon fogadható el egy mai okostelefon.
2011. okt. 12. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha egyszer használod rájössz, hogy jó az a 3 hüvelyk, nagyon jó lett a kezelőfelület.

Ismerős galaxy minit váltott erre és egyáltalán nem gond szerinte a 0.2-vel kisebb kijelző.

2011. okt. 12. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!