Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola DEFY vagy Samsung...

Motorola DEFY vagy Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
Mindkettő 47-49ezer környékén kapható, tehát gyakorlatilag egy árban. E kettő közül melyiket válasszam? Azt megnéztem, hogy a DEFY specifikációban sokkal (?) jobb, viszont két dolog: mennyire megbízható egy Motorola egy Samsunghoz képest? Android fissítések, támogatás stb. másrészt a DEFY mérete ejtett gondolkodóba,(Galaxy ACe-t fogtam kézbe, méretre megfelelő) hogy viszonyítva más telefonokhoz (3,7" kijelző stb.) nem túl nagy, mennyire fér el egy zsebben?
2011. okt. 24. 10:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
@queasy: nem baj, de ha mondjuk 10ezer ártöbbletet jelent az, hogy full tartozékokkal kapod a telefont, akkor sem éri meg, mivel a microUSB kábel pár száz forint, míg egy 2GB memóriakártya 2ezer forint környékén van. Töltő meg van a csomagban...szóval megéri utánaszámolni az ilyeneknek, főleg ha nem mindegy mennyit adsz ki rá...:)
2011. okt. 26. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem az usb kábel és az sd kártya a lényeges különbség!

Miért ennyire olcsó?

Lehet a készülék függetlenített, eredetileg külföldi szolgáltatófüggö, szürkeimportos (elvileg használt készülék), és a gyári garancia is hiányozhat.

ezt olvasd, a kommenteket is!

[link]

2011. okt. 26. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
defy,nem kerdes...
2011. okt. 26. 23:41
 14/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is szinte teljesen ugyanolyan vagyok, mint itt néhányan előttem, a tekintetben, hogy nekem is az első érintőképernyős, sőt, egyáltalán OKOStelefonom vásárlása előtt vagyok. Ugyan én Karácsonyra terveztem a vételt, de végül a nagy zűr-zavar miatt én is a január február környékére csúsztattam el az ügyet. Eredetileg Galaxy Ace-t akartam venni (csak "eredetiben" - azaz nem használtban - gondolkodom és kártyafüggetlent, mindemellett olyan helyről ami megbízható - valószínűleg Speedshop - ugyanis elég sok mindent hallottam az occsó' GSM boltokról), majd amikor kijött a ZTE Skate akkor nagyon megtetszett, ugyanakkor a napokban láttam meg a Motorola Defy-t, és igazából csak pozitív véleményeket olvastam róla azóta, míg sajnos az Ace-ről hideget meleget egyaránt. A dologhoz az is hozzátartozik, hogy nem vagyok valami nagy telefon vagy "techmágus", így lehet kicsit primitív kérdést teszek fel (előre is bocsi :))

Egyedül az nem tetszik a Defy-ben, hogy nincsen rá igazából magyar nyelv (ahogy a specifikációkban olvastam), és fogalmam sincsen hogy lehet-e rá "varázsolni" valahogy (sajnos ha nem, akkor kilőve, mert számomra a magyar menü létfontosságú - lehet hogy dedós dolog, de nekem így kényelmes - ), illetve nem tudom hogy mennyire szoftvertámogatott készülékről beszélünk...

Tudnátok ezekben segíteni? (Illetve szerintetek megér 75.000 forintot - ennyi a speedshopban - ?) Ja, és mielőtt elfejtem, azt írtátok itt néhányan, hogy a Defy-nek erősebb a procija, mint az Ace-nek (vmi felhúzás nélkül is). Ez hogy lehet ha mind2 800MHz-en működik?

Bocs ha valami hülyeséget kérdeztem, de télleg nem vagyok járatos a „szakmában”. A válaszokat előre is köszönöm.

2011. dec. 26. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát a Defy procija arm_v7-es architektúrájú. Ez sok pozitív dolgot von maga után, mint pl a flash támogatás, multitouch, meg komolyabb szoftverek. A defy-re lehert tenni főzött romot, azok szinte mind támogatják a legutolsó dzsunka bokorföldi nyelveket is, így biztos van benne magyar is. A defy processzorának az ajánlott órajele 1GHz (1000MHz), csak ezt a gyártó a hosszabb akkuidő miatt lekorlátozta 800MHz-re (lassabban merül a teló). Ezzel szemben az ace procijának 800MHz a csúcsa.
2011. dec. 26. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Jah és a defy-ben egy sokkal komolyabb GPU van, ami a grafikus megjelenítésért felel. Izmosabb játékok is simán futnak rajta, nem kockásodik a kép. Meg amúgy is sokkal többet nyújt mint az ace. Jó az ace is, de azért a kettő fényévekre van egymástól. És 75-ért nagyon drága a defy.

Max 65-öt adj ki érte, bár inkább 60-ért lehet kapni.

2011. dec. 26. 15:57
 17/19 anonim válasza:
Köszi. Már csak annyi, hogy tudnál ajánlani valami megbízható helyet, ahol meg tudom venni 60-65-ért a Defy-t?
2011. dec. 27. 10:41
 18/19 anonim válasza:
Az előző vagyok, kiderült hogy elnéztem, és a 75 rugó a Motorola Defy+-ért lenne. Viszont így kiderült, hogy a "sima" Defy sajnos nincsen Speedshopban :(
2011. dec. 27. 10:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe:

[link]

2011. dec. 27. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!