Melyiket vegyem? Samsung Galaxy S II vagy Samsung Corby?
A Corby-ról nagyon jókat hallottam és arra hajtok eddig, de nem tudom.. lehet a Galaxy is szóba jöhet, csak ahogy hallottam nem valami jó telefon, nem lehet kihasználni semmire... :/
Mi legyen? Az ár nem számít?
Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy trabant vs. valami jobb... Én is ezt hallottam a Galaxy s2-röl, hogy olyan szinten van mint egy trabant...
De akkor a Corbyra ugye felmegy az android?
Szerintem a Corby jó ideig támogatni fogja a legújabb Androidokat. A Samsung nagyon sok munkát fektetett bele nem úgy mint az SII-be.
Szerintem az 5.0-is rámegy majd.
Köszi, akkor a Corby lesz szerintem.
Azért írhattok még véleményeket :)
igazi erőmű
4 magos procija van, 5 hüvelykes super amoled hd ready kielzője, az Android 4.0, az ios 5.0 és a wp7 mango is rá van telepítve...mindez 15 ezer ft kártyafüggetlenül
5,5 colos super amoled hd kijelzővel s-pen támogatással 15 megapixeles kamerával 200 giga belső memóriával 10 giga rammal fényérzékelővel mozgás és közelségérzékelővel 20000 mah-s aksival android 4.0-val gprs edge 3g hspa+ és lte mellett már képes az 5g-s kommunikációra is van benne usb otg is 3d-s kijelzővel és még sok mindennel érkezik a corby
kamukérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!