Milyen érintőképernyős telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne legyen drága max. olyan 40 000ig.
Valami jó kéne amit tényleg megéri megvenni mert általában nekem mindig sikerül rossz telefonokat választani. :)
2011. okt. 20. 21:56
11/25 anonim válasza:
A vivaz csak nemrég jutott eszembe:)
De az tényleg jó, talán az éri meg a legjobban!
12/25 anonim válasza:
@20:56
11 hónapja Bladem van, és egyre jobbnak tartom, ahogy kiismerem. Persze egy bizonyos fokú hozzáértés kell hozzá, hogy jó telefont csiszolj belőle. De én nem adnám el akkor se, ha lenne mellette egy Defy-m vagy egy Sensation-öm.
13/25 A kérdező kommentje:
Én is a Vivazra gondoltam. Nagyon megtetszett. ZTE Blade nem igazán jön be.
2011. nov. 1. 19:54
14/25 anonim válasza:
Ebben az árban: ZTE blade-
Samsung galaxy ace-
vagy sonyericsson X8
Mind jó telefon, csak külső alapján válassz amelyik tetszik!
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Sony Ericsson Vivazra esett a választás. :)
2011. nov. 7. 15:39
16/25 anonim válasza:
asd, ember, az ratyi szerintem nagyon.. ha 40-et szánsz rá, akkor már inkább Blade-t, mert symbian nem a legjobb választás.. főleg, hogymég nem is nokia..
17/25 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm akinek van és azt mondta hogy nagyon jó telefon. Nekem megfelel. Blade nem tetszik.
2011. nov. 8. 14:21
19/25 A kérdező kommentje:
Igen már meg is vettem :)
2011. nov. 13. 12:45
20/25 anonim válasza:
Na az fasza!
És hogy tetszik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!