Mikor érkeznek T-mobile webshopba készülékek? Kinéztem egyet magamnak de nincs raktáron, mennyi időt kell várnom amíg ismét lesz?
Ha ők se tudják, akkor mi honnan tudjuk te észlény?
És legközelebb nézd meg a toplistát, mielőtt beszólsz.
Ezt máshogy nem tudhatod meg, csak ha nyaggatod őket, hogy van-e már, meg mikor lesz.
Velem olyat akartak megrendeltetni, ami hónapok óta egyáltalán nincs, egy darab se, majd ha valaha lesz, akkor megrendelés sorrendjében megkapják a kedves ügyfelek. Ja nyilván majd várok ki tudja mennyit, inkább vettem máshol...
Amúgy a toplista hogy jön ide? Attól még lehet hülye valaki, hogy sok pontot szed kérdések meg válaszok írogatásából.
Ilyen velem is volt:D
Ki volt írva, hogy nincs készleten, de bementem a T-mobile boltba az egyikbe azt mondták, hogy neten kérjek értesítést, de mivel itt 2 T-mobile is van a közelbe bementem a másikba is, és ott még volt 1 darab :D
Szerintem próbálj átmenni egy közelibe még, hátha ott van. Egyébként melyik készülékről lenne szó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!