Van valami hasonlóság a SciPhone és pl. a Huawei vagy a ZTE készülékek között azon kívül, hogy kínaiak?
És a SciPhone az egy gagyi valami, S5230-nál is rosszabb.
ZTE/Huawei pedig azért minőségibb, persze nem SGS2/Iphone, de nem is annyiért árulják
Megrémített kicsit, mert szeretnék egy Blade-et venni, de ez a szkájfón valami istentelenül sz@r.
De legalább feldobta az estémet. :D Olyan jókat röhögtem a teszten... :DD
Köszönöm a válaszokat! :)
A reklámozás témában nem vagyok otthon, de szerintem a gyártó is venne van a dologban, hogy reklámozzák-e vagy sem. Pl a Samsung s5230 (nem olyan rossz az, mint sokan mondják) de már jóval több, mint egy éves modell, mégis reklámozzák. Ebben a samsung keze is benne lehet, mert hogy jól fogy, akkor adják bele a pénzt és reklámozzák.
A Blade-et viszont csak nem régóta látom a telenor reklámjaiban, ez azért lehet, mert a ZTE nem költ (annyit) reklámra, és ezért is olcsóbb a készülék.
Szerintem :D
asztak......
mobilarena tesztjét szinte végigröhögtem
am meg semmi hasonlóság nincs közöttük(kinai a kivétel)
ZTE Blade egy jó teló a maga kategóriájában
Huawei-ről annyit tok, hogy az gyártja pl. a Vodafone 858 Smart-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!