Sciphone-ról véleméynek?
Figyelt kérdés
csak az írjon akinek van/volt iylen telefonja.2011. jún. 23. 21:34
1/12 bp1985 válasza:
Ma már volt ez a kérdés, ahol le lett írva, hogy egy ipari hulladék. Gyártó nem ismert, garancia nincs, oprendszer nincs, sz@r kijelző, stb. Annyi pénzből telefont lehet venni. Sőt még ki is röhögnek, mert első ránézésre észre lehet venni, hogy nem eredeti.
2/12 anonim válasza:
A keresőről vélemények?
csak az írjon aki használ/használt iylen keresőt.
Ja, és ez a vélemények listája, te is elolvashatod, ingyen van: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=sciphone&sbm..
3/12 bp1985 válasza:
Na, szegény már nem mer írni, mert 2-ből 2 negatív válasz.
4/12 anonim válasza:
szerintem akárhova kiírja mindenhol fikázni fogják. max a vaterán az eladók nem, akik sózzák rá az emberekre.
5/12 anonim válasza:
Papirnehezéknek tökéletes.
Jól repül
7/12 bp1985 válasza:
Multkor láttam egy ilyen hulladékot 40-ért. Abból lehet venni használt 3g-t. Az legalább eredeti. Vagy új telefont. Igaz, az nem iphone formájú.
8/12 A kérdező kommentje:
én még soh anem láttam eredeti iphone-t 80-nál olcsóbban
2011. jún. 24. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!