Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vágysz egy ilyen tábla PC-re?

Vágysz egy ilyen tábla PC-re?

2011. okt. 16. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ja, és miért ne illenének a fogyasztói szokásaim a kérdésbe, mikor pont arra kérdeztél rá...?
2011. okt. 16. 20:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem kötelező venni. Ha nem vágy rá, akkor írsz egy Nem-et és kész. Válaszoltál.
2011. okt. 16. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem, fölösleges dolgok ezek. Van már okosteló, laptop, sőt minilaptop, akkor minek ez a trotty?
2011. okt. 16. 21:22
 14/20 S.A. Nozdormu Master ***** válasza:

Mi???? jól hallottam kétszázezer forintot megér????

Már nem azért de a Sanyi Erikszonnak van ezzel versenyképesebb TELEFONJA!

1Ghz bőven van már 1-2 telefonban,van bluetooth-os billentyűzet meg van már Wifis projektor is,szoftware kérdése csupán mit szeretnél.Nekem például SE Xperia X8-om van 40KHUF-ba került.De a videóban bemutatott szinte összes dologra képes(amit nem tud az csak azért mivel csak android 2.1 fut rajta).Olcsóbb és csak kicsivel tud kevesebbet.UNIX alapú rendszer az android nem mérvadó az hogy "6 probram fut a gépen",a szolgáltatások is mennek a gépen amit a rendszer nem jelez,ird és mond a telefonomon most épp 28 program jut 600MHz-re.Mellesleg 3.2MP-es kamera van benne és még mindig csak 40KHUF-ról beszélünk.Dead Space -el szoktam rajza játszani,tehát a grafika is odaver!Zsebben elférő kis számítógép,én kétszázezerért inkább többmagos izmos laptopot vennék.

(UI.:X8-cal szoktam néha szervert adminisztrálni szükség esetén,mint mondtam csupán szoftware kérdése minden..)

2011. okt. 16. 22:09
 15/20 A kérdező kommentje:
Már csak 110.000 Ft és nem 200 :-)
2011. okt. 16. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Nálam tabletek közül csak az iPad 2,meg a Galaxy Tab 10.1. 7" szerintem tabletnek kicsi
2011. okt. 17. 09:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Tök felesleges egy tablet.

Marha sok dologra lehet ám tényleg használni... Hihetetlen, hogy az emberek már az okostelefonnal sem tudják beérni.. Minek neked kérdező egy tablet? Netezésre? Van valami olyan fontos dolog, amit a lakásodon kívül muszáj megtudnod a netről? Ráadásul nem elég hozzá egy mobil felbontás??

Én inkább kiröhögöm a tablettel járkáló emberkéket.

2011. okt. 17. 16:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon ház. Szakadnék, ha valakit meglátnák az úton egy ilyennel a kezében. Mintha TV-t nézne séta közben. Katasztrófa!
2011. okt. 17. 19:08
 19/20 anonim ***** válasza:
utolsó 2, én már láttem ezzel a téglával embereket ronhangálni a 4-6 villamoson :DDD de most komolyan ez a tablet lett a legnagyobb bukás a piacon. ha tablet akkor csak is iPad 2!!
2011. okt. 18. 04:54
 20/20 anonim ***** válasza:
nem , csak ha ingyen kapnám , de akkor is eladnám és vennék egy Ipad 2 őt
2011. okt. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!