Vágysz egy ilyen tábla PC-re?
2011. okt. 16. 20:05
Dehogy vágyok, ennyiért sokkal jobbat is kapok, ráadásul a 7"-os képernyőnek semmi értelme.
2011. okt. 16. 20:11
ingyen adnák akkor elfogadnám !
de azért egy 10.1 vagy egy Xoom azért jobban jöhetne :D
2011. okt. 16. 20:12
4/20 A kérdező kommentje:
Ingyen nem igazán osztogatnak százezres tabletet. Szerintem tablet esetén csakis a 7 inch az ésszerű. A 10 collosakhoz ugyanis már táska kell, akkor meg inkább egy laptop. Nem beszélve a 10'-esek súlyáról, ami kézben tartva igen nehéz már pár perc után.
Nem kell, de ingyen kapnám (pl nyerném) eladnám és más milyet vennék.
2011. okt. 16. 20:18
Szerintem nem ésszerű egyik tablet sem. Semmivel nem tud többet, mint egy telefon, cserébe kevésbé praktikus.
Legfeljebb a kocsiba tudnám elképzelni, navigációnak.
2011. okt. 16. 20:30
7/20 A kérdező kommentje:
Hogyne tudna többet. 7'-en mennyivel jobb böngészni, mint 4-en? Sokkal. 1024x600-at sem sok mobiltelefon kijelző tud. Meg 48 GB Flash háttértár sem oldható meg sok telefonnál. (belső 16 + 32 Micro SD). Nem beszélve Media dock-al HDMI a tv-re, full fizikai billentyűzet és lehet rá csatlakoztatni Bluetooth-os egeret meg keyboardot. Ezt azért a mobilok közül igen kevés tudja.
Mondom, semmivel.
A háttértár egy telefonnál lényegtelen dolog, 8 gigára is annyi film fér, hogy napokig elég, normális ember nem bámulja egész nap a telefonját.
1024×600 ugyanúgy nem elég netezni, mint 800×480, görgetni kell ígyis-úgyis.
HDMI aljzat már majdnem minden új komolyabb telefonon van, bár feleslegesnek tartom.
Ha neked egér meg billentyűzet kell hozzá, akkor miért veszel érintőképernyős eszközt?
2011. okt. 16. 20:46
9/20 A kérdező kommentje:
Ne hasonlítsd a Galaxy Tabot a mobiltelefonhoz. A kifogásaid meg (hogy neked mi elég meg mi nem) egyáltalán nem illenek a kérdésbe. A felhasználói szokásaid meg végképp nem! Akinek megfelel egy ZTE Blade annak váljék egészségére. Nekem olyan telefon ingyen sem kellene. De ez már más kérdés.
Nekem sem felel meg, de ha adsz 60 ezer forintot, szívesen lecserélem.
És miért ne hasonlítanám egy telefonhoz, ugyanaz a bele, csak nagyobb kijelzőt biggyesztettek rá.
2011. okt. 16. 20:54
Kapcsolódó kérdések: