Milyen telefont vegyek? Az ár nem számit, de a telefonba nem akarok csalódni!
na ez az utolsó is értelmes lehet!
vedd feleségül azt a zöld bábut és légy vele boldog!!!
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:00
Érdekes, hallottam már nem egy felsőkategóriás telóról, ami belassul, lefagy 1 GHz-es procival. Hoppá, még sem olyan jól optimalizált az az Android se?
Igen, egyértelműen előfordul néha fagyás, több száz telefonra nem tudnak optimalizálni egy rendszert.
De itt a NÉHÁN van a hangsúly.
Symbian-on meg nincs olyan, hogy ne akadozna valamikor.
Tapasztalatból beszélek, vagy egy évig Nokiam volt, soha többet (bár majd ha WP7-es lesz akkor lehet elgondolkoznék rajta)
Úristen, rég volt már dolgom fanboyyal, és még mindig ugyanolyan idegesítő velük veszekedni.
Igen, soha többet, mert a symbian minden telefonon szar.
Az 5800 meg a legalja mindennek, oké, neked tetszik, használd, de attól még kb S5230 szintjén van a telefon.
Nem fanboy embernek ha 5800-ja van minél hamarabb megpróbálja elpasszolni azt a telefont.
Igen, amíg symbianos egy Nokia addig nem venném meg semmiképp.
apa kezdőőőődik! :D
én azt mondom, hogy a symbian az olyan sokat tapasztalt "vén" rókáknak való, mint amilyen én is vagyok!
az android meg a sok fiatal divatmajomnak...
(mint már sokszor elmondtam... legyenek boldogok az alkalmazásboltjukkal, amiben az alkalmazások kb 60%a ugyanaz, plusz ahol az alkalmazások 80%a hülyeség) nyávogós macska amihez beszélni kell, meg fingós program... pffff -.-"
még jó, hogy az OVI nincs tele idióta és értelmetlen sz*rokkal!
19:00-nak
Képzeld volt a kezemben Androidos teló igaz csak 2 napig kölcsönban és volt Iphone 3GS is használatban 1 hétig.
Az androidos tee volt nyomva minden programmal. A 3Gs meg akadozott. A symbian egyzer fagyott ki nekem úgy hogy újra kellett indítanom a telót. De ez minden telefonnal megesik. Ismerős Iphonja is fagyott le úgy hogy újra kellett indítani nem is egyszer. Arról ne is beszéljünk hogy a 3GS már eléág rendesen meg volt repedezve a töltőnél és a tetején míg az E90 telóm csak meg van kopva így 2,5 évesen.
Tudom a fiataloknak nagyon megy az android de nekem köszönöm nem kell. Azért mert sok rá a program nem indok hogy megvegyem. És nem vok nokia fan én azért szeretem mert könnyen lehet kezelni.
13:31 voltam.
@12:24
Az elég gyenge ellenérv az androiddal szemben, hogy tele van nyomva programmal.
Aláírom, hogy nagyon szar a telefonok gyári szoftvere, és sokan még rá is tesznek egy lapáttal, de aki nem divatból vesz tapifont, az pont azért vesz androidost, hogy mókolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!