Milyen telefont vegyek? Az ár nem számit, de a telefonba nem akarok csalódni!
Nokia: semmiképp, bár az N9 már nem symbianos, de a MeeGo sem a legjobb, mivel ez az első és utolsó ilyen telefon, azaz alig lesz támogatva, a symbianos Nokiákat már meg sem említem.
Iphone 5 még minimum 1 év, szerintem nem érdemes rá várni.
A 3 telefon ami szóba jöhet: SGS2, Iphone 4(S), HTC Sensation.
Ez a jelenlegi top3 telefon.
Döntsd el, hogy iOS vagy Android jön-e be jobban (mindegyiknek van előnye-hátránya), ha Android akkor meg döntsd el melyik telefon (én HTC párti vagyok, így inkább Sensation kéne, de az SGS2 sokak szerint jobb).
Csalódni egyikben sem fogsz, kivéve ha túl sokat vársz tőlük (pl. grillsütő egyikben sincs)
én meg azt mondom, hogy vegyél egy gyémántokkal kirakott iPhone 4-et úgy cirka 6-7millióért!
és ehhez vegyél pluszba iPhone 4 gyémánt tokot is!
ha már egyszer azt mondtad, hogy az ár nem számít! :D
N O K I A N 9 ! ! !
Meglátjátok, a Nokia két év után megint nagyot szól majd. A telefon egy újabb mérföldkő lesz!
N9?
A kijelzője jó. A kamerája a többi Nokiához képest jó. De 2 éves hardver, és hiába ARMv7, mégsincs flash...? Kritikán aluli.
13:31
Vagy soha nem volt még a kezedbe symbianon kívül más, vagy csak szimplán hülye vagy.
Az android/ios nem azért jobb, mert szebb és van rá sok program.
Hanem mert a symbian úgy ahogy van SZAR. Alárakhatsz 3 terahertz-es procit is, az mindig akadozni fog, lefagyni.
Míg az android/ios nem akadozik (bár egy 30 ezres androidos teló de, de most nézzük a felsőkategóriát), nem fagy le, tud mindent, és ezen felül extraként szép is.
Symbianra egyik sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!