Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt a Nokia...

Miért csinálja ezt a Nokia N8-am? (lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ismerősöm cégén keresztül hozzájutottam egy Nokia N8-hoz. Én 30as vagyok de a cég a Telenorral van szerződésben így hát ki kellet kódoltatni. És tök jól megcsinálták jól működik a telefon meg minden, de amióta beletettem a kártyám villog rajta egy kis üzenetjel és ezt írja: "Megtelt a Sim-mem." megnéztem még fér a kártyára kb 270 név (most olyan 50 van rajta). nincs egy sms se rá mentve. semmi. de akkor miért villog? kicsit zavaró. persze lehet vele élni de azért eltüntetném onnan.:)
2011. okt. 11. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is :-) Épp ezért írj inkább privát e-mail ha már boldog N8 tulajdonos leszel (vagy akár előtte is) hogy ne zavarjuk a kedves Kérdezőt ;-)
2011. okt. 13. 21:52
 12/12 anonim válasza:
Nekem c6 van és ugyanúgy villog a kis üzenet jel mióta átraktam a SIM kártyát, és ugyanez az üzenet hozzá. Nem tudom miért van de elég zavaró.
2011. okt. 13. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!