Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt a Nokia...

Miért csinálja ezt a Nokia N8-am? (lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ismerősöm cégén keresztül hozzájutottam egy Nokia N8-hoz. Én 30as vagyok de a cég a Telenorral van szerződésben így hát ki kellet kódoltatni. És tök jól megcsinálták jól működik a telefon meg minden, de amióta beletettem a kártyám villog rajta egy kis üzenetjel és ezt írja: "Megtelt a Sim-mem." megnéztem még fér a kártyára kb 270 név (most olyan 50 van rajta). nincs egy sms se rá mentve. semmi. de akkor miért villog? kicsit zavaró. persze lehet vele élni de azért eltüntetném onnan.:)
2011. okt. 11. 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engedd meg hogy gratuláljak ahhoz, hogy ilyen élelmes vagy :-) Nagyon jó telefon az N8. De Belle-el mégjobb lesz. A Windows Phone 7-el meg a legjobb. Amúgy nem tudom mi az ok. De használd egészséggel! :-)
2011. okt. 11. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem is n8 van :D belle-el, csak hogy nekem is gratuláljon az első. amúgy mástól szerintem nem lehet. 100%, hogy nincs sms, mms mentve sim-re?
2011. okt. 11. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
A második kommentelőnek üzenem, hogy ő is egészséggel használja ezt a remek kis készüléket! :-)
2011. okt. 11. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem is gratulálj már, mert én is N8-at fogok venni! :D végre lement az ára olyan szintre, amennyit max kiadok egy telóért! :P
2011. okt. 13. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Majd gratulálok, ha már megvetted. Előre sose igyál a medve (meg az N8) bőrére :-)
2011. okt. 13. 21:32
 6/12 anonim ***** válasza:
okés :D jövőhéten írni fogok! :P
2011. okt. 13. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
OK. Várom. De pink színűt vegyél ;-)
2011. okt. 13. 21:39
 8/12 anonim ***** válasza:
XD na azért nehogy valami plázacicának gondolj itt a végén! :D
2011. okt. 13. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Pedig megfordult a fejemben, bocsi ;-)
2011. okt. 13. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
kösz! :D amúgy egész jól elbeszélgetünk itt! xD
2011. okt. 13. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!