Mobil netnél mikor van a forduló nap?
Figyelt kérdés
Pontosabban miko lejár a havi net ako miko lesz újra net ?2011. okt. 10. 12:12
1/6 anonim válasza:
mindenkinél máskor van,az a nap a fordulónapod amikor először igénybe vetted a netet,ha ez nálad 15.-e,akkor mindig 15.-én jár le a hónap,neked
2/6 anonim válasza:
ako amiko veted.
Leginkább akkor, amikor veszel egy helyesírási tankönyvet, meg némi intelligenciát is.
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a választ, a másodiknak meg csal anyit tok mondani h én nem tehetek arròl h ennyore stréber jobbágy v ha nem érted a szlenget... :)
2011. okt. 13. 10:10
4/6 anonim válasza:
Amit te firkálsz, az nem szleng, hanem egy műveletlen elme szüleménye!
5/6 A kérdező kommentje:
rendben stréberkém, iskolába fényezd magad ne itt...
2011. okt. 15. 17:47
6/6 anonim válasza:
Veled ellentétben én már régen elvégeztem az általánost, meg néhány szakmám is van, és minket még megtanítottak a helyesírásra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!