Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » AZ iphone 4s jó mobil?

AZ iphone 4s jó mobil?

Figyelt kérdés

érdemes lesz iphone 4s-et venni sgs-ről váltanék szerintetek?

jobb lett mint az sgs?

az iphone 4s-nek mennyi a ramja?

előre is köszi

2011. okt. 8. 23:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

utolsó: az eleje gorilla glass üveg.

Amúgy meg hülyeség abból következtetni a minőségre hogy összetörik-e vagy sem. Akkor ezek szerint pl egy luxusautó is rossz minőségű mert összetörik , vagy összekarcolódik a fényezés ha odahúzod valaminek?

2011. okt. 18. 22:17
 22/30 anonim ***** válasza:
39%
Hát még szerencse, hogy az eleje nem plexi, mert akkor lenne csak nagy baj!
2011. okt. 18. 23:57
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ezek szerint pl egy luxusautó is rossz minőségű mert összetörik , vagy összekarcolódik a fényezés ha odahúzod valaminek?"

Először erre válaszolnék. Nem, attól nem rossz, de ha egy koccanástól totálkárosra törik akkor igen. Ugyanis erre Applenál ("csodás" üzletpolitikájuk, ugye) azt mondják: pff... béna, vegyél másikat. Egy ilyen esést bármilyen mobilnak túl kell élnie. A legsúlyosabb megbocsájtható sérülés pár karc és egy kiesett akku lenne.

"az Apple edzett üveg és fém"

Ami mint láttuk lósz*rt sem ér egy másfél méteres zuhanással szemben. Persze nem kell hajigálni, de egy kétszázezres telefontól már elvárom, hogy ne essen darabokra.

"Samsunk full műanyag. Kimondani is rossz. Ráadásul nagy lapát, lapos és rettenet ronda"

De ellenálló műanyag. Az eleje (kb a telefon fele) pedig Gorilla Glass sérülésálló üveg. A kinézete pedig ízlés dolga, nem a te tiszted megállapítani, hogy kinek mi néz ki jól és mi nem. Szerintem sem egy szépség, bár ezek a mai okostelefonok amik gyakorlatilag egy képernyőből állnak, nem sok esztétikát lehet ebbe belesuvasztani.

"Az iPhone-ban sokkal élesebb képed lesz kár a kijelzőről vitázni."

Viszont rettenetesen tompa színeket ad.

"És ami a legfontosabb: utánzat. Máshoz sem értenek..."

Na ez a kedvencem, az iPhoneosok legújabb zászlóshajója. Milyen téren? Hardveresen? A két telefon teljesen eltérő belső tulajdonságokkal rendelkezik. (már ha a sima 4-et nézzük, ha úgy vesszük a 4S kopizta az S2-ről a két magos procit.

Szoftveresen? Az egyiken iOS 4 (már 5) a másikon Android Gingerbread fut. Manapság elég sok más okostelefonon ez fut, egy teljesen testreszabható cucc. Érdekes megemlíteni, hogy míg a korábbi iOS-ek elég egyedi felépítésűek voltak, a mostaniak egyre inkább az Androidra hajaznak.

A design? Nem tudom szerintem elég különbözően néz ki a két telefon már ami különbséget az ilyen "csupaképernyő" telefonok engednek.

Akkor mégis hol? Mindkettő mobil? Pff, akkor gyakorlatilag minden mobiltelefon a Motorola kétkilós csodájának a másolata.

Ezt az egész lopásos hisztériát az Apple kezdte el, és mára egy elég óvodás egymásra mutogatássá fajult az amúgy sem túl értelmes dolog.

2011. okt. 19. 21:10
 24/30 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a csak képernyő telefonokat is lehet ugy legyártani, hogy teljesen eltérjen a másiktól a kinézete. Ott a Nokia, sajátos formavilág jellemzi, a HTC-t szintén, sőt, még a Sony Ericssonoknak is van sajátos ismertetőjele. De a Samsung... Fél méterről alaposan megnézve talán van lényegbeli különbség... illetve mégsincs. Távolról totál egyforma, közelről majdenm teljesen egyforma. Mindkettő teljesen téglalap, lekerekített sarkokkal, fekete színben méginkább hasonlóak. Ami pedig túlzás, még a középső egyedüli hardware-es gomb is az Apple-re hajaz. Oké, többnyire van még két érintős gomb, ami csak akkor látszik, ha használod a telefont. Szóval gáz, ez van!
2011. okt. 19. 21:29
 25/30 anonim ***** válasza:
Tudodmit? Lesz*rlak. Ha szerinted amiatt, hogy egy gomb pont ugyanott van az egyik telefonon mint a másikon, sz*rabb lesz, akkor rajtad nem lehet segíteni. Franc se koptatja tovább az ujját, hogy az agymosott fejedet kitisztítsa. Viszont látásra.
2011. okt. 19. 21:37
 26/30 anonim ***** válasza:
Látom csak azt látom meg a szövegben, amit te akarsz.
2011. okt. 20. 11:17
 27/30 anonim ***** válasza:
*látod
2011. okt. 20. 11:17
 28/30 anonim ***** válasza:

Amúgy meg 1 videóból szerintem felesleges következtetni, mivel mindez szerencse kérdése is meg hogy hogyan esik.

Van ahol 50centiről leesik és totálra törik, van ahol meg 2 méterről és semmi baja.

2011. okt. 21. 17:39
 29/30 anonim ***** válasza:
73%
akinek lyukas a keze és bumberre sem telik, az vegyen bunkofont. amúgy meg a 4S keresztbe veri sebességben, teljesítményben az összes androidos csodát.
2011. okt. 23. 19:44
 30/30 anonim válasza:
én szerintem válts!!! nekem most volt egy androidos telom hot szar a android (nekem legalábbis szar )tesomnak iphone 4 van és az sokkal jobb most akarok én is venni egy i4s-t
2011. okt. 25. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!