Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Igaz, hogy a régebbi típusú...

Igaz, hogy a régebbi típusú Nokiák is kapnak majd butított WP7-et?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Anélkül, hogy tényszerű választ tudnék..

Nem hiszem, hogy érdeke a Nokiának, hogy pénzt öljön a fejlesztésbe (vagy megvegye) azért, hogy régi készülékei (amik igen jók voltak) feltámadjanak.

Inkább azt gondolom az a filozófiája: vegyél újat!

Most egyébként is eléggé visszaestek az értékesítései, kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a régiekkel törődjön.

2011. okt. 8. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, a WP7-nek nagyon szigorú előírásai vannak.
2011. okt. 8. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:

én úgy tudom hogy az újabb symbianos készülékekre lehet tenni majd WP7-et!

de szerintem nem így lesz,van!

2011. okt. 8. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
nem valószínű. még az újabbakra sem, igaz hogy az újaknak is már minimum követelmény az 1 ghz-es proci, de pl a nokia 701-et néztem, ugyanúgy 360x640-es kijelzője van, wp7-nél meg 800x480 a minimális követelmény, tehát ezért valószínűtlen.
2011. okt. 8. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:
csak nem mindenkinek van 150 ezre telefonra, márpedig az 1ghz proci szerintem ott kezdődik
2011. okt. 8. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
azért nem !
2011. okt. 8. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Ti rohadtul nem értetek a témához...

Samsung Wave 2 újonnan, boltból 45k. 1Ghz proci.

LG Optimus 7 újonnan, boltból 55k, 1Ghz proci.

Samsung Omnia 7 52k ugyanígy, 1 Ghz proci.

Nem így működik, hogy frissítesz másik operációs rendszerre. Amivel kijött a telefon, azzal marad. Windows Mobile sem frissült Windows Phone-ra, Symbian Symbian marad, Android Android, iOS iOS. Maximum rá lehet hackelni operációs rendszert pár telefonra, de ez nem hivatalos. HD7-re például WM6.5-ről hackeltek WP7-et, droidot is, de ez nagyon ritka, és általában sok hiba van bennük.

2011. okt. 8. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó, kijavítalak, az a HD2, de amúgy igaz. :)
2011. okt. 9. 10:36
 9/10 A kérdező kommentje:
a butított változatnak pont az lenne a lényege h ne kelljen hozzá 1 ghz proci
2011. okt. 9. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaja, HD2-re gondoltam :)

Amúgy elvileg lesz "Tango", lebutított WP7, kisebb követelményekkel (pl. 800Mhz proci), csak Nokia-nak, de ezek új modellek lesznek. És hagyjuk már, hogy 1Ghz processzor vagy nem, nem csak a szám számít, hanem a típus, gyorsító is.

2011. okt. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!