Igaz, hogy a régebbi típusú Nokiák is kapnak majd butított WP7-et?
Anélkül, hogy tényszerű választ tudnék..
Nem hiszem, hogy érdeke a Nokiának, hogy pénzt öljön a fejlesztésbe (vagy megvegye) azért, hogy régi készülékei (amik igen jók voltak) feltámadjanak.
Inkább azt gondolom az a filozófiája: vegyél újat!
Most egyébként is eléggé visszaestek az értékesítései, kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a régiekkel törődjön.
én úgy tudom hogy az újabb symbianos készülékekre lehet tenni majd WP7-et!
de szerintem nem így lesz,van!
Ti rohadtul nem értetek a témához...
Samsung Wave 2 újonnan, boltból 45k. 1Ghz proci.
LG Optimus 7 újonnan, boltból 55k, 1Ghz proci.
Samsung Omnia 7 52k ugyanígy, 1 Ghz proci.
Nem így működik, hogy frissítesz másik operációs rendszerre. Amivel kijött a telefon, azzal marad. Windows Mobile sem frissült Windows Phone-ra, Symbian Symbian marad, Android Android, iOS iOS. Maximum rá lehet hackelni operációs rendszert pár telefonra, de ez nem hivatalos. HD7-re például WM6.5-ről hackeltek WP7-et, droidot is, de ez nagyon ritka, és általában sok hiba van bennük.
Jaja, HD2-re gondoltam :)
Amúgy elvileg lesz "Tango", lebutított WP7, kisebb követelményekkel (pl. 800Mhz proci), csak Nokia-nak, de ezek új modellek lesznek. És hagyjuk már, hogy 1Ghz processzor vagy nem, nem csak a szám számít, hanem a típus, gyorsító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!