Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafonenak a térerője milyen...

Vodafonenak a térerője milyen átlagban?

Figyelt kérdés
Nekem harmincas telefonom van, meg van egy huszas is azzal semmi baj sincsen bárhol tudok beszélni vele, de a harmincas nagyon rossz néha percekig kell mászkáljak, hogy egy kocka térerő legalább legyen ha hívnak kikapcsoltat , pest megye környékén élek 30-40 kmre, 70es telefonnak milyen amúgy meg ha valaki környéken lakik a térerője, érdemes venni 70est ?
2011. okt. 5. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Vodával az a baj hogy jó telefon meg kell hagyni, de akik a határ melletti településeken élnek főleg kis falvakban ott elég gyakori az hogy át vállt külföldi hálózatra vagy alapból nincs semmi térerő. Nekem 30 as telefonom van az bevállt mert ahol eddig jártam ott mindenhol működött. Voltam már kint Szlovákiában igaz a határtól kb 10 km re de még ott is volt Magyar hálozatom ahol majdnem maximálisan volt a térerőm szerencsére.
2011. okt. 5. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a vodafonet. Nekem az van és a legjobb telefonokkal próbáltuk ki,hogy legyen normális térerő. Faluban élek és nagyon problémás telefonálni. A közeli városban (kb5km) jó a térerő. Elvileg jó itt is a lefedettség.
2011. okt. 5. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Hasonlítsd össze a gsm/3g lefedettséget.

2011. okt. 5. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:

haverommal tesztelgettük, neki tré van, nekem vodka

nála többször ment el a térerő és nálam sokszor volt még, mikor neki már nem. HTC DHD, Sensation volt a 2 mobil

2011. okt. 5. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
javítok Pest megyében élek és Pestől inkább 30 kmre, ha ez számít valamit
2011. okt. 5. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Most tavasz-nyár környékén a voda iszonyatosan bekeményített. Mobil net miatt, most akarok vodára váltani flotta előfizetés miatt. Kérdezgettem pár embert és azt mondták teljesen megvannak vele elégedve és nem mennének el másik szolgáltatóhoz :)
2011. okt. 7. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
vodafone iszonyatos mennyiségű átjátszó tornyot épített. Ahol lakok végre teljes a lefedettség, mert volt olyan, hogy pár haveromnak a város főterén nem volt térereje :)
2011. okt. 7. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!