Mit gondoltok a samsung galaxy Ace-ről?
Ha a keresőbe beírod, hogy Ace, akkor egy rakás találatod lesz. Mellesleg egy ismerősömét már megnyomogattam, nem volt vele semmiféle lassulás, kellően gyors a teló és jól össze is van rakva. Egy Sony-tól mindenképp jobb egy Samsung. Engem csupán a kijelző alacsony felbontása zavart. A videóján kívül nincs vele komolyabb gond, viszont ilyen árban veszel okosabb telót. Egy példa (most a viszonylag noname mobilokat hagyjuk): HTC Wildfire S, de több is van. Összehasonlításképp, miért az HTC és nem az Ace?
Ugyanannyiba kerül, és:
- picivel kisebb kijelzőből adódóan azonos a felbontásuk, így szebb a kép
- jobb HSDPA/HSDPA
- 3.0-s bluetooth
- alapból újabb szoftver + a HTC Sense nagy előny
- QWVA helyett VGA felbontású videó (4x jobb)
Mi szól az Ace mellett?
- 600 helyett 800MHz-es proci
Az akku nagyjából azonos, amivel gyengébb a HTC-nek, azt a picivel kisebb kijelző kihozza. Persze a HTC csak egy tipp, de mindenképp jobb ennyi pénzért.
Nekem Samsung Galaxy S Plus-om van , de ez előtt Ace-t akartam. Én se hallottam rossz dolgot róla , egyik ismimnek is olyan van .
De még ezeket a telókat ajánlanám : Galaxy s
Galaxy s Plus
v Motorola Defy..látom nem nagyon szereted , de szerintem jó telefon , bátyámnak ilyen van , és nincs vele semmi probléma :D
remélem segítettem
A DEFY-t ajánló válaszoló vagyok.
Több mint fél éve van ez a készülékem, az utóbbi 3 hónapban CM7tel fut 1.2GHz-en gyönyörűen! Nem fagyogat le, atomstabil most! A gyári szoftver 1 kalap kaki, ahogy már megszokhattuk más gyártóknál is. Abszolút megéri szerintem. Motorola készülék a családban már nem először volt és rengeteg volt nekünk is a negatív tapasztalatunk de én mégis bevállaltam és nem csalódtam! Mindenképp megéri megvenni!
(Szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!