Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a samsung...

Mit gondoltok a samsung galaxy Ace-ről?

Figyelt kérdés
Eddig csak jókat hallottam róla, viszont egy kicsit félek tőle, mert világ életemben nokiás/sony-s voltam. xperia mini pro helyett ezt néztem ki, mert tudásban ez áll talán a legközelebb hozzá, ha az árat is figyelembe vesszük? Valaki akinek van ilyenje: Milyen?
2011. okt. 2. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó telefon. Rosszakat nem hallottam róla én se. A mini pro helyett jó döntés ez.
2011. okt. 2. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha a keresőbe beírod, hogy Ace, akkor egy rakás találatod lesz. Mellesleg egy ismerősömét már megnyomogattam, nem volt vele semmiféle lassulás, kellően gyors a teló és jól össze is van rakva. Egy Sony-tól mindenképp jobb egy Samsung. Engem csupán a kijelző alacsony felbontása zavart. A videóján kívül nincs vele komolyabb gond, viszont ilyen árban veszel okosabb telót. Egy példa (most a viszonylag noname mobilokat hagyjuk): HTC Wildfire S, de több is van. Összehasonlításképp, miért az HTC és nem az Ace?

Ugyanannyiba kerül, és:

- picivel kisebb kijelzőből adódóan azonos a felbontásuk, így szebb a kép

- jobb HSDPA/HSDPA

- 3.0-s bluetooth

- alapból újabb szoftver + a HTC Sense nagy előny

- QWVA helyett VGA felbontású videó (4x jobb)

Mi szól az Ace mellett?

- 600 helyett 800MHz-es proci

Az akku nagyjából azonos, amivel gyengébb a HTC-nek, azt a picivel kisebb kijelző kihozza. Persze a HTC csak egy tipp, de mindenképp jobb ennyi pénzért.

2011. okt. 2. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában inkább a Motorola DEFY
2011. okt. 2. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Az is egy jó példa, fényévekkel jobb, viszont kérdés, ki mennyire bízik a Motorola készülékekben.
2011. okt. 2. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:
A HTC-t én is néztem, de szerintem ezek nem jelentős különbségek, másrészt pedig a HTc tényleg totális fekete folt nekem. Hallottam róla hidege-meleget és nem szerettem volna pórul járni... :S
2011. okt. 2. 13:37
 6/9 A kérdező kommentje:
A motorolákat utálom. Egyszer volt csak de annak is mindig minden baja volt, akkor megfogadtam, hogy soha többet nem veszek motorolát.
2011. okt. 2. 13:41
 7/9 anonim válasza:

Nekem Samsung Galaxy S Plus-om van , de ez előtt Ace-t akartam. Én se hallottam rossz dolgot róla , egyik ismimnek is olyan van .

De még ezeket a telókat ajánlanám : Galaxy s

Galaxy s Plus

v Motorola Defy..látom nem nagyon szereted , de szerintem jó telefon , bátyámnak ilyen van , és nincs vele semmi probléma :D

remélem segítettem

2011. okt. 2. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondok én neked az Ace-ről is hideget. Gyakran hallani akku problémáról (gyárilag). A PC-vel való összecsatlakozás több óra szenvedésbe fog telni...
2011. okt. 2. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:

A DEFY-t ajánló válaszoló vagyok.

Több mint fél éve van ez a készülékem, az utóbbi 3 hónapban CM7tel fut 1.2GHz-en gyönyörűen! Nem fagyogat le, atomstabil most! A gyári szoftver 1 kalap kaki, ahogy már megszokhattuk más gyártóknál is. Abszolút megéri szerintem. Motorola készülék a családban már nem először volt és rengeteg volt nekünk is a negatív tapasztalatunk de én mégis bevállaltam és nem csalódtam! Mindenképp megéri megvenni!

(Szerintem)

2011. okt. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!