Samsung Galaxy Aceről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy nekem ilyen korházi telóm lesz, azért, mert apám-anyám kórházban dolgozik, és ő általuk nekem is lehet ami azt jelenti, hogy a többi kórházi telót is ingyen hívhatom, és sokkal olcsóbban kapom meg, mint ha csak úgy simában venném, van egy katalógus, amiből lehet válogatni, de van egy ilyen 2 éves hűség nyilatkozat, ami ha lejár, akkor lehet választani és venni újat. Most már végre egy érintőképernyőset szeretnék, de úgy akarok választani, hogy azért 2 év múlva se tűnjön olyan régimódinak (a mai tudomány hihetetlen gyors fejlődését tekintve) de azért nincs pofám, ahhoz hogy egy ilyen százezres telóra rábeszljem apámékat, és akkor találtam ezt a samsung galaxy ace-t, ami olyan jónak tűnt, meg mobilarénán is jókat mondtak róla. 44 ezerért adnák így 2 éves hűségnyilatkozattal, és ez még olyan árban van, amit talán még bepróbálok hátha megveszik, de apám mondta, hogy nézzem át a katalógust, válasszak, úgyhogy tuti megvenné bármelyiket. és én a ti véleményeteket kérnémk róla, szerintetek milyen? jó üzlet lenne így nekem?2011. júl. 27. 13:27
1/2 anonim válasza:
Először Blackberry Torchot akartam javasolni de az Ace is jó teló.
2/2 A kérdező kommentje:
áá, az nem az én stílusom, de köszi
2011. júl. 27. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!