Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik most a legolcsóbb...

Melyik most a legolcsóbb telefon, Symbian S60 3rd Edition oprendszerrel?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem Nokia 6650 van, sajnos kizárólag a T-mobilnál lehet(ett) kapni, de az összára 30 volt, és részletre is lehetett venni. Viszont ha körülnézel megkapod 30-ért alig használtan. Nekem bevált, GPS is van benne.
2009. ápr. 27. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
A Nokia E51 Symbian 3-as. Elég nagy tudású, nagyfelbontású, gyönyörű kijelzővel, vékony és fémházas. Szerintem nagyon olcsó a kategóriájában.
2009. ápr. 28. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, az E51-es nagyon jó telefon, tesóm most vett T-mobile-nál 7000Ft-ért, mert most járt e a hűségnyilatkozata, és így sokkal olcsóbban tud vásárolni, ha meghosszabbítja a hűségnyilatkozatot
2009. ápr. 29. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem is Nokia E51-em van, és meg is vagyok vele elégedve teljes egészében!

a kijelzője fizikailag talán lehetne nagyobb, de jó így is, nem olyan nagyon kicsi.

Én vettem(árulok is:P) hozzá USB-s töltőt, illetve GPS modult. így elég jól el vagyok látva, mert megvan oldva a navigáció is, és még a tölteni is tudom majdnem hogy bárhol, ahol van usb port!

2009. ápr. 29. 06:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig volt Nokia 6600-m és Siemens SX1-em, most pedig egy Nokia N70-t nyúzok már jó ideje, csak 3rd editionra már több program jön ki stb úgyhogy elkezdtem gondolkozni egy váltáson..
2009. ápr. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!