Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel On Touch vagy Samsung...

Alcatel On Touch vagy Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 21:21
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Nekem Alcatel One Touch 990-esem van és maradéktalanul meg vagyok elégedve vele.Tudását tekintve nagyon hasonlít az Acéhoz,az viszont sokkal könnyeb és elegánsabb teló egy saját Launcherrel,míg az Alcatelé szinte natur Android,persze lehet bármilyen launcherre cserélni.Páromnak vennék egy Acét amúgy,csakhogy lehessen tesztelgetni mindkettőt:)
2012. ápr. 15. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Mondtam már, hogy ne vegyél, nagyon szar. :D
2012. ápr. 15. 20:19
 13/23 anonim válasza:
Majd megmutatom asszonynak az Ace-t,meg a Sony Ericsson live with walkmant,aztá eldönti neki melyik tetszik jobban.Mert az Ace elegánsabb,meg nagyobb a kijelzője,viszont minden másban meg a Sony jobb.
2012. ápr. 15. 20:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Nagyobb a kijelzője, de nagyon rossz minőségű. Élőben nézzétek meg őket, akkor már nektek is egyértelmű lesz a döntés.
2012. ápr. 15. 21:18
 15/23 anonim válasza:
Úgy van,úgyis az asszony szava dönt majd,mert lehet neki az Ace tetszik majd jobban és mivel játszani is szeretne vele,meg e-book-ot olvasni,lehet a nagyobb kijelző vonzóbb lesz neki.
2012. ápr. 16. 07:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha játszani szeretne, az Ace-ben nem lesz sok köszönet. :D
2012. ápr. 16. 10:52
 17/23 anonim válasza:
Miért,az Alcatellel is játszunk és no problem vele.
2012. ápr. 16. 10:54
 18/23 anonim ***** válasza:
Az Alcatel gyorsabb, a Samsungot agyoncsapja a TouchWiz.
2012. ápr. 16. 19:05
 19/23 anonim válasza:
Ma elmentem meló után,megnéztem a telókat és ledöbbentem,mert nagy Sony Ericsson őrült voltam eddig,volt is több hagyományos teló tőlük,de a Live with walkman a kezemben egyszerűen nem jött be,pedig már mindenhogyan próbálgattam,nem sikerült megbarátkoznom vele,csalódtam még magamban is emiatt:)A Samsung telók valahogy sokkal minőségibb benyomást tettek rám.Röhej,de még a Mini is,amit most full ingyen el lehetne hozni,ami azért nagyon sokat számít a szűkös pénztárcát is figyelembe véve:)
2012. ápr. 16. 20:08
 20/23 anonim ***** válasza:
A Samsungok nagyon rosszak, ne vegyél azt, bízz bennem. Meg fogod bánni. Ha olcsó kell, akkor inkább legyen Alcatel.
2012. ápr. 16. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!