Samsung champ vagy alcatel ot 808 egy 12 éves kislánynak?
Elsőnek:
Miért ne kellhetne neki? Én is 13 évesen vettem magamnak az elsőt, 10 éve. Inkább örülj neki, hogy nem ájfónt kap, sok kisp.öcs ennyi idősen már azt kap.
Kérdezőnek:
Inkább Champ, az Alcatel nagyon gagyinak tűnik. Vagy ha ajánlhatok egyet, Nokia 2730, apumnak olyan van, és nagyon meggyőző (pedig nekem sokszoros árú androidos van).
első válaszólónak: unokahúgomnak is kellett a mobil mert kézilabdázik és sokat utaznak emiatt, szóval nincs ebbe semmi...
Kérdésre is válaszolva, Samsung Champ szerintem.
19/f
most komolyan egy 12 évesnek mire kell a telefon?
arra, hogy anya-apa elérje, nem?
nyilván nem csavarog egyedül sehol, nem kell neki interneteznie sem telefonon, nem kell fényképeznie vele, játszania meg pláne nem, főleg nem az iskolában... esetleg még zenét hallgatni iskolába menet a buszon, de én még annak sem örülnék, mert akkor nem tud megfelelően figyelni arra, hogy közlekedjen
el nem tudom képzelni, egy gyereknek mi szüksége van bármi extrábbra, mint a legolcsóbb nokia (akármennyire utálom a márkát még mindig azok a legstrapabíróbbak)
A célra mind 2 megfelel, de sztem egy 12 éves lánynak jobban tetszik az Alcatel-szappantaró-gagyikék led design, mint a Champ komoly formája, bár az van rózsaszínben is.
Strababíróságról annyit: Az én Champem, szegény 3x esett aszfaltra, de tökéletesen működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!