Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3g milyen rendszer van?

Iphone 3g milyen rendszer van?

Figyelt kérdés
Milyen rendszer van az Iphone 3g-n? gondolok it android.. stb..? meg álitolag cska iphonrol iphonra lehet bluetoothon küldeni zenéket, meg valami bonyolult programmal lehet rátenni cuccokat... ja és honnan lehet letölteni rá játékokat, alkalamzásokat.. és mien programmal lehet felpakolászni rá mindent?:D
2011. szept. 26. 20:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
pl ez: Angry Birds v1.5.0-ALAP.ipa
2011. szept. 26. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha megpróbálnád, kiderülne, hogy lehet-e. Mi nem tudjuk helyetted kipróbálni. Egy kicsit több önállóság biztos jól állna neked, próbáld ki!
2011. szept. 26. 21:00
 13/19 A kérdező kommentje:
egyenlőre aztsem tudom, vagyis nemsikerül hogy lehet ráteni zenét vagy képet.. xd mert usbvel tuti nem XD
2011. szept. 26. 21:09
 14/19 bp1985 ***** válasza:
El kéne olvasni a használati útmutatót. Nekem sem alaptelefonom van, mégsem itt kérdezgettem meg mindent, hanem kinyitottam a használatiját.
2011. szept. 26. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:
tipikus új apple fan...csak megveszi, hogy menő legyen, de azt se tudja mi fán terem(milyen oprendszere van..ugyanmár XDXD)...vicces az ilyen.
2011. szept. 26. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem ez nem tipikus iphone user, hanem tipikus divatuser aki okostelefont vesz. Lényegtelen, hogy iphone vagy más androidos telefon, mindegyikhez totál hülye és még arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a user manualt. Mert azt ugye csak viccből adják ezekhez a telókhoz. Ha legalább erre vennék a fáradtságot akkor 1/4-ed ennyi ilyen kérdés lenne csak.

Tele van a gyk az ilyen "okos" kérdésekkel az okostelefonokkal kapcsolatban.

Tipikusan amikor a user túl buta az eszközhöz, az okostelefon okosabb, mint a használója. :) :)

Csak azt nem értem, hogy mi a tökömnek vesznek az ilyenek okostelefont?

2011. szept. 27. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert menő, és minden pistikének van.
2011. szept. 27. 12:08
 18/19 bp1985 ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy mi a tökömnek vesznek az ilyenek okostelefont?

Mert a suliba ilyet vesznek a kisgyerekeknek, mert ezt látja, hogy menő. Csak nem értem, miért pont a 3g kell neki, mikor azzal van a legtöbb probléma az iphone-k közül.

2011. szept. 27. 12:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát nekem elveszett pár agysejtem ahogy a kérdezö írásait olvastam... Egyrészt seggbutának néz ki szegény nagyon, másrészt nem tudom mi a fenének kell neki iPhone, ha még csak azt se tudta, hogy nem android van a telefonon...

Ez nagyon röhej :D

2011. szept. 27. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!