Iphone 3g milyen rendszer van?
Nem ez nem tipikus iphone user, hanem tipikus divatuser aki okostelefont vesz. Lényegtelen, hogy iphone vagy más androidos telefon, mindegyikhez totál hülye és még arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a user manualt. Mert azt ugye csak viccből adják ezekhez a telókhoz. Ha legalább erre vennék a fáradtságot akkor 1/4-ed ennyi ilyen kérdés lenne csak.
Tele van a gyk az ilyen "okos" kérdésekkel az okostelefonokkal kapcsolatban.
Tipikusan amikor a user túl buta az eszközhöz, az okostelefon okosabb, mint a használója. :) :)
Csak azt nem értem, hogy mi a tökömnek vesznek az ilyenek okostelefont?
Csak azt nem értem, hogy mi a tökömnek vesznek az ilyenek okostelefont?
Mert a suliba ilyet vesznek a kisgyerekeknek, mert ezt látja, hogy menő. Csak nem értem, miért pont a 3g kell neki, mikor azzal van a legtöbb probléma az iphone-k közül.
Hát nekem elveszett pár agysejtem ahogy a kérdezö írásait olvastam... Egyrészt seggbutának néz ki szegény nagyon, másrészt nem tudom mi a fenének kell neki iPhone, ha még csak azt se tudta, hogy nem android van a telefonon...
Ez nagyon röhej :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!