Operációs Rendszer szempontjából iPhone 4-et vagy LG Optimus 2X-et vennél? Miért?
nem lett volna egyszerűbb egy android vs ios kérdés?:D
android: testreszabható, bővíthető, sok alkalmazás, moddolható, bonyolultabb kezelőfelület, népszerű
ios: stabilabb, gyorsabb, sok játék, nem bővíthető, nem moddolható, egyszerű kezelőfelület
kinek a pap, kinek a papné:)
amúgy droid.
Ha technikailag köbgyök vagy akkor Iphone, ha szeretsz kicsit buherálni akkor az Androidból többet ki lehet hozni.
Én speciel androidot vennék, az apple az azért nem tetszett nekem sose mert nem lehet belenyúlni az op rendszerbe, arról nem is beszélve hogy annyi pénzt én nem adnék ki egy telefonért.
Droid. Főleg, hogy a 2X megközelíti a szifon sebességét, plusz ott a teljesértékű, flashsel támogatott böngészés.
Azért a szifonnak is vannak erényei. Pl azokon kívül, amiket már elmondtak megemlíteném a jobb kamerát, illetve azt, hogy nagyon szép a négyes iPhone. De nekem túl sok a korlátozás, a megkötés, marad a droid szvsz.
egyértelműen az optimus 2X
a dual-core proci sokat ígér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!