Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Operációs Rendszer szempontjáb...

Operációs Rendszer szempontjából iPhone 4-et vagy LG Optimus 2X-et vennél? Miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
iPhonet mivel nekem is Appleöm van es imádom mindent tud ami nekem kell es nagyon profin nem a sz.ral dobaloznak... Andoridtol nem dobtam hanyat magam nem tetszett annyira ...
2011. ápr. 11. 22:31
 2/10 Panda Péter ***** válasza:
optimust.
2011. ápr. 11. 22:40
 3/10 anonim válasza:
mit jelent az h android?
2011. ápr. 11. 22:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Az egy telefonokra készült op rendszer olyan mit az iPhone majdnem:)
2011. ápr. 11. 22:59
 5/10 bp1985 ***** válasza:
optimus 2x, mert az ios-sel nem tudom a munkámat elvégezni.
2011. ápr. 11. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nem lett volna egyszerűbb egy android vs ios kérdés?:D

android: testreszabható, bővíthető, sok alkalmazás, moddolható, bonyolultabb kezelőfelület, népszerű

ios: stabilabb, gyorsabb, sok játék, nem bővíthető, nem moddolható, egyszerű kezelőfelület

kinek a pap, kinek a papné:)

amúgy droid.

2011. ápr. 11. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha technikailag köbgyök vagy akkor Iphone, ha szeretsz kicsit buherálni akkor az Androidból többet ki lehet hozni.

Én speciel androidot vennék, az apple az azért nem tetszett nekem sose mert nem lehet belenyúlni az op rendszerbe, arról nem is beszélve hogy annyi pénzt én nem adnék ki egy telefonért.

2011. ápr. 11. 23:16
 8/10 kolo ***** válasza:

Droid. Főleg, hogy a 2X megközelíti a szifon sebességét, plusz ott a teljesértékű, flashsel támogatott böngészés.

Azért a szifonnak is vannak erényei. Pl azokon kívül, amiket már elmondtak megemlíteném a jobb kamerát, illetve azt, hogy nagyon szép a négyes iPhone. De nekem túl sok a korlátozás, a megkötés, marad a droid szvsz.

2011. ápr. 12. 03:52
 9/10 anonim válasza:

egyértelműen az optimus 2X

a dual-core proci sokat ígér

2011. ápr. 13. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyiket sem ajánlom. Az Iphone itt Magyarországon még nem kiforrott sok értelemben és már lassan az összes wc-és néni is ájfónnal szaladgál. Az LG pedig telefonban azt kell mondjam, hogy hulladékokat csinál. Hiába 2 magos proci meg lópikulacsalamádé, akkor is LG sajnos... Akkor már inkább válassz Sonyt, Nokiát, Blackberryt vagy HTC-t.
2011. ápr. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!