Melyik oprendszeres mobiltelefon mondható jelenleg a legjobbnak?
A következők csak az ÉN véleményemet tükrözik mielőtt valaki elkezd fikázni:
Symbian: Halott
WinPho7: Zseniális, de még vannak hiányosságai, így én még nem használnám.
iOS: Mivel 1 kézben van a telefon és az OS fejlesztése ezért ez valósítja meg a leghatékonyabban a rendszer kihasználását. Emellé egységes a gui a programok egységes felületen jelennek meg, minden a végletekig optimalizált, elég klassz.
Android: Ez a mobiltelefonok "windóza". Elmondható, hogy általában jobban jársz ha egy főzött romot teszel a telóra, mert a gyári romok elég gyatrák. Nem rossz, de érzőik rajta, hogy nem kifejezetten a te telefonodra van készítve, hanem egy általános rendszer. Defy-m van, gyári rommal pl imádtak fagyni az appok. Mobilnet kell neki mindenképpen anélkül nem sokat ér.
Bada: Vicc az egész.
WebOS: A HP kidobta a kukába így halott.
BlackberryOS: Nekem alapvetően bejön, bár kicsit oldszkúl. Sajnos blackberry szolgáltatás nélkül nem az igazi az meg ugye a mobilnet mellé még + pénz.
Androidon ezeket egyszerűbben érheted el, bár iOS alatt is megoldható. Tört progikat is egyszerűbb androidra rakni, bár az appok minősége iOS-en hazavágja az androidosokat.
Nagyjából ezek alapján kell döntened.
Kocsikhoz hasonlítva, akkor android a Suzuki, iOS pedig a BMW :).
Utánaolvasok az iOS törhetőségének, mert a BMW mégis csak jobban vonz :)
Esetleg egy kis irodalom hackelhetőségeikről nincs valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!