Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace kikapcsol?

Samsung Galaxy Ace kikapcsol?

Figyelt kérdés
Van egy 2 hete vásárolt Samsung Galaxy Acem (új T-mobilos) és kb. 5-6 napja azt a jelenséget vetttem észre ,hogy elég sűrűn (nagyon zavaróan) egyszer csak kikapcsol. Azt ,hogy kikapcsol e nemtudom biztos ra ,de egyik pillanatról a másikra elsötétül a kijelző, bármilyen gombot nyomk nem történik semmi, bekapcsolni se tudom... Egyedül egy megoldás van ,hogy újraindítsam ez pedig az aksi ki és újra berakás. Innetől elindul a telefon és x időn belül ( mindig változó) újra ezt a jelenséget produkálja.Mit tegyek? Ha elviszem T-mobile-ba akkor gondolom min.2 hétig szervízben lesz :/ itthon tudok valamit csinálni vele ,hogy működjön?
2011. szept. 24. 21:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Annyit már megtapasztaltam ,hogy mi okozza a problémát ,de megoldani nem sikerült. A probléma akkor jelentkezik amikor bekapcsolt wifinél megszűnik a jel és ilyenkor lefagy. Pl: itthon netezek telón és elfelejtem kikapcsolni a wifit ,zsebre rakom és elmegyek itthonról na ilyenkor fagy le mert kikerülök a wifi területéről. Megoldás: használat után mindig kikapcsolom a wifit...
2011. nov. 22. 23:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Basszus ezt nem hiszem el, és tényleg :D Nem messze lakok ismerősömtől és nála is és nálam is van wifi. így sose szoktam kikapcsolni, mert kb 20 perc az út. És most hogy belegondolok mindig amikor megjöttem és ránéztem a telóra kikapcsolt. És még arra is gyanakodtam hogy talán a hidegtől, de valóban a wifi a bűnös.

Köszi a megoldást :D

2011. nov. 23. 00:24
 13/19 anonim válasza:
Itt vagyok én is! Még egy Galaxy Ace! A hiba ugyanez! Kipróbálom, ezt a wifi kikapcsos megoldást! De, ha valaki tud valami jót szóljon!
2011. nov. 23. 02:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát ez igazán nem megoldás ,csak meg van a probléma oka. Én már próbáltam factory data resetet is ,de fölösleges ,mert nem oldja meg. Elvileg a legfrissebb szoftver van rajta és szerintem mostanában nem nagyon lesz újabb. Lehet megoldás a főzött rom telepítése ,de az enyém még garanciális így felejtős.
2011. nov. 23. 09:11
 15/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is ez a problémám, a wifis megoldás nagyon jól jött, de sokszor így is kikapcsol. Ja és: nem kell kivenni az akkumulátort, ha 8 mp-ig nyomvatartod a bekapcsológombot, akkor be fog kapcsolni ;).

2012. jún. 5. 23:43
 16/19 A kérdező kommentje:
A probléma megoldódott! Köszönöm mindenkinek a segítséget. Ha valakit még esetleg érintene a probléma ,akkor feltöltök egy videót a megoldásról aztán belinkelem ide.
2012. jún. 27. 19:00
 17/19 anonim válasza:

Szia!

Igen, engem érint még a probléma és gondolom lesznek páran. Nálam nem hiszem, hogy csak wifivel kapcsol ki.. De megfigyelem.

Ha megtennéd, hogy felteszed a megoldást az nagyon jó lenne.

Üdv,

i

2012. júl. 31. 23:00
 18/19 A kérdező kommentje:

"Sziasztok! Én is küzdöttem ezzel a problémával mióta megvettem a telefont (2011 szeptemberben a T-Mobile-nál) Gyárilag már valamilyen 2.3-as rendszerrel jött a telefon ,de ugyanezt a hibát produkálta. A T-mobile nem adott ki hibajavító frissítést rá ,így megoldottam azzal ,hogy felraktam egy főzött romot (azzal tökéletesen ment minden szóval kiderült szoftveres a gond). Majdnem egy évvel később sikerült a T-mobile-nak kijavítani a hibát... Júniusban kijött egy hivatalos frissítés ami megoldott mindent Most 2.3.6 XWKT7 -el megy hibátlanul minden. (Ha jól tudom a Telenoros és Vodafone-os telóknál nem volt ilyen gond ,vagy már rég kijavították)

A lényeg ,hogy akinek ilyesmi gondja van még az csak frissítsen a KIES-el és elvileg megoldja a gondok"

Ezt a pár sort tegnap írtam egy androidos fórumra ahol ugyanezzel a problémával küzdött mindenki. Amit ígértem videó az főzött rom felrakásáról lett volna ,de mint látjátok a Samsung (vagy a T-mobile) megoldotta hivatalosan a gondokat :) Jó frissítést mindenkinek :)

Akinek további gondjai lennének a frissítéssel vagy bármilyen jellegű android problémával az nyugodtan írjon Privát Üzenetet vagy keresse fel a forum.androidhungary.com oldalt :)

2012. aug. 24. 23:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja és a legfontosabbat kihagytam :D Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket :) Természetesen mindenkinek ment a zöld kéz :)
2012. aug. 24. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!