Melyik telefon válasszam?
Figyelt kérdés
Kb. 30 000FT legyen max.
13éves gyereknek kell.
Játszásra, mini alkalmazásokra, zenehallgatásra kell.
Érintő képernyős legyen.
Legyen operációsrendszere.
2011. szept. 24. 17:55
3/10 anonim válasza:
Corby. Van rendszere, csak olyan zárt, hogy még a Samsung-nál se tudnak rá fejleszteni:DD
5/10 anonim válasza:
t-mobile move
kapacitív kijelző msm7227 proci(ebben a kategóriában a legjobb) android
egy gyengébb kijelzős zte blade csak jóval olcsóbban
6/10 anonim válasza:
A move azért nem kicsit hulladék... Egy butított Galaxy Mini. És az sem egy főnyeremény.
30-ért még nem kap Bladet, de szerintem méretéből adódóan nem is való 13 évesnek.
7/10 anonim válasza:
13 éves gyereknek vegyél valami ütésállót és irasd be sporolni hogy ne otthon kockuljon a telefonján. Úgy is csak 2-3 napig játszik vele utána meg elhagyja, eltöri, leszarja és telefonálásra használja majd csak. Inkább barátkozzon meg járjon el mint egy ilyen hülyeség...
8/10 anonim válasza:
Legyen operációs rendszere - ja az fontos, anélkül nem nagyon menne. Na ezen besírtam xDDD
9/10 anonim válasza:
Ha jó telefont akarsz venni neki, és szánsz rá még egy kis pénzt akkor vegyél Samsung galaxy gio-t.
10/10 Szniky válasza:
Samsung Galaxy Mini...:DD nekem olyanom van és nagyon szeretem..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!