Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a HTC...

Mi a véleményetek a HTC Wildfire S telefonról? T-mobile-nál most Domino feltöltőkártyás csomagban 59 990 Ft.

Figyelt kérdés

Előnyei, hátrányai és tapasztalatok érdekelnének.

Tényleg nem viszi az MP3 zenéket? Mert a T-mobile webshopján azt olvastam, hogy támogatott zenei formátumok: AAC

2011. szept. 24. 13:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A Mobilarena többnyire jó teszteket csinál, viszont egy esetben inkább a saját véleményemre hagyatkozom, pl. ha saját kezüleg győződem meg arról, ha valami szemét. Báráti és csaladi körön belül eddig kb. 10 SE modellel volt szerencsétlenségem megismerkedni, mind elromlott, EGYTŐL EGYIG!!! Újabb és régi modellek egyaránt, úgyhogy tűzbe velük!!!
2011. szept. 26. 16:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát az én k800i-m már 5 éves és semmi baja..

Előtte k510-es volt amit eladtam a szomszédomnak és ma is használja.

Ráadásul én 10 éve szervízben dolgozok, semmivel nem hoznak be több SE-t javítani, mint pl. Samsungot.

De ma inkább a ZTE Blade a sláger nálunk...

2011. szept. 26. 17:39
 23/23 anonim ***** válasza:
A Samsung se arról híres, hogy 10 évig mennek...
2011. szept. 26. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!