Mi a véleményetek a HTC Wildfire S telefonról? T-mobile-nál most Domino feltöltőkártyás csomagban 59 990 Ft.
Előnyei, hátrányai és tapasztalatok érdekelnének.
Tényleg nem viszi az MP3 zenéket? Mert a T-mobile webshopján azt olvastam, hogy támogatott zenei formátumok: AAC
összefoglalom a 3gs milyen állapotba van mennyire zavar az hogy használt? mert ezek közül a 3gs a legjobb most akk a másik 2 őről nekem zte bladem van ismerősnek wildfire s én használtam az övét a konkluzio külsőre szebb az anyaga nagyon jo és az egész kellemesen érzést ad ám itt ki is fujt az egész lehet h ez most egy blade wildfire összehasonlitás lesz de azt kell hogy mondjam h a külsején kivül semmiben sem jobb mint a bladem a képernyő kissebb képernyő felbontás detto sebesség ugyanolyan sense felületet bármikor lehet a blade re varázsolni nekem most is az van...szvsz én nem adnám a bladem a wildfire s ért és sztem az a plusz 20 k nem éri meg reá.
az ace ről sztem az anyaga meg fogdosni nem olyan jo mint a htc-t de nagyobb képernyő akkora mint a blade-é a felbontás viszont ugyanolyan megjegyzem a két felbontás között nagyon sok különbség van mint ég és föld között legalábbis nekem ez a véleményem a proci gyorsabb 200 mhz val de a tipusa ugyanaz mint a bladeé és ettől nem igazán fog gyorsabbnak tűnni.
plusz van rajta még egy vaku is és jobb kamera de én nem telefonálásra használom a mobilt szoval ez nekem nem számit az ace re sem cseréném a blademet a 200 mhz val gyorsabb prociért és a vakuért nem kell nekem az 600 és 800 között nincs sok változás tekintve h ugyanaz a tipus....de a képernyőn van a hangsuly...és ez a pont amiért nem adom a bladet
végül:
tudom h a blade nem volt a felsorolásban de sztem vess rá egy pillantást..
nálam ez a rangsor
1. a használt iphone
2.a blade lenne...
3 ace
4 wildfire s
remélem tudtam segiteni.
értem akkor
ajánlom a motorola defyt mind2 emlitettnél jobb és erős is. és a design is tetszik nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!