Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy mini vagy sony...

Samsung galaxy mini vagy sony ericsson xperia x8?

Figyelt kérdés
Sziasztok kivancsi vagyok melyik telefon a jobb?Ti melyiket valasztanatok inkabb?Miert?Tapasztalatok rola?(ne irjatok masik mobiltelefon neveket mert en msot erre a 2-re vagyok kivancsi)
2011. szept. 23. 12:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A Mini semmiben nem jobb. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy semmire nem jó, bár vannak páran, akik elégedettek vele ennek ellenére.
2011. szept. 23. 23:15
 22/26 anonim válasza:

"Jaaaaaajjj a mini egy szar. "

"Olyan fos a kijelzője kifolyik tőle a szemem"

ne higgy nekik, ezek az emberek csak az eszüket teszik, nem látták egyik telefont sem 3 méternél közelebbről

Ha megnézed, akiknek volt már dolguk ezzel a telefonnal azt mondják h jó.

Tapasztalatból mondom : mini.

Nekem ilyenem van nővéremnek meg c 8 sokal jobb.

2012. jún. 16. 23:03
 23/26 A kérdező kommentje:
Már van minim és tényleg jó telefon a frissitések után
2012. jún. 16. 23:06
 24/26 anonim ***** válasza:

Így 2012 közepén a galaxy mini már qrvára nem éri meg.

Ott van kapásból a huawei y200, sony live with walkman stb.

De ezt a kérdést már lassan 3/4 éve tették fel...

2012. jún. 17. 00:07
 25/26 A kérdező kommentje:
Karácsonyra kaptam szóval már kb fél éves telefon
2012. jún. 17. 20:40
 26/26 anonim ***** válasza:

Ja féléves telefon. De a karácsonyi akciókban sokkal jobb telókat is lehetett olcsóbban vagy hasonló áron kapni...

Ma meg már... Inkább semmit nem írok... De aki 2012 közepén ajánlja ezt a telót az finoman fogalmazva is nem teljesen komplett.

2012. jún. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!